Antena Meniu Search
x

Video "La un moment dat, nu mai avea o roată!" Urmărit de poliție, un șofer a făcut dezastru cu un BMW X6 pe străzile din Târgu Mureș

Urmărire ca în filme noaptea trecută pe străzile din Târgu Mureș. Cinci echipaje de poliţie au pornit în goană după un şofer care a fugit de la locul unui accident. Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească și arma din dotare pentru a trage focuri de avertisment, dar șoferul tot nu s-a oprit. Bărbatul, de 53 de ani, avea permisul suspendat din august pentru refuzul de a i se lua probe biologice. 

de Sorin Tanţoş

la 24.10.2023, 07:53

Vezi și

Polițiștii au fost sesizaţi după ce un o maşină a lovit violent un TIR în cartierul Unirii, din Târgu Mureş, iar mai apoi a fugit de la locul faptei. Oamenii legii au pornit imediat pe urmele fugarului, care a reuşit să lovească mai multe maşini parcate în goana sa. 

Martori accident: Pe undeva pe acolo un TIR şi ceva maşină. În Unirii e încă una. Sunt o grămadă. Nouă sau zece a lovit. A pierdut controlul că nu mai avea la un moment dat o roată. Era roata sub el cumva. A rupt roata. 

În goana haotică, șoferul fugar a smuls cu mașina un copac de pe marginea drumului

La un moment dat, la ieșirea din Târgu Mureș polițiștii au folosit și două focuri de armă, însă fără niciun rezultat. Şoferul şi-a continuat drumul până când, din cauza vitezei dar şi a defecţiunilor maşinii, a pierdut controlul volanului, a smuls un copac de pe marginea drumului și, în cele din urmă, mașina s-a oprit.

Pe acelaşi subiect

Martor: Am auzit o pocnitură mare. Din câte am văzut, domnul ăsta cu BMW X6 era urmărit de vreo trei maşini de poliţie şi nu ştiu cum de a intrat în copac. L-a scos din maşină doi poliţişti şi l-a încătuşat. 

Claudiu Olariu, ISU Mureș: În urma accidentului, a rezultat o victimă de cod galben căreia i se acordă prim ajutor de către echipajul medical aflat la faţa locului. 

După ce va primi îngrijiri medicale, şoferul va fi condus la sediul IPJ Mureș pentru audieri și luarea de măsuri legale. Bărbatul a avut şi motiv să fugă de poliţie. Acesta avea permisul suspendat din luna august după ce a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "La un moment dat, nu mai avea o roată!" Urmărit de poliție, un șofer a făcut dezastru cu un BMW X6 pe străzile din Târgu Mureș