Antena Meniu Search
x

Video Șofer de TIR turc, prins drogat la volan în Vama Calafat. Ce au găsit polițiștii de frontieră în cabina autotrenului

Un turc a fost prins de poliţiştii de frontieră de la vama Calafat, din județul Dolj, în timp ce conducea un TIR sub influenţa substanţelor psihoactive. 

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 08:50

Vezi și

Bărbatul se îndrepta spre Olanda, iar surpriza autorităţilor a fost şi mai mare în momentul în care au depistat în cabina şoferului cinci grame de cannabis, dar şi un aparat de măcinat tutun.

Șoferul de TIR turc a fost arestat pentru 30 de zile

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cetățean străin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

S-a reținut că, la data de 21 octombrie a.c., bărbatul, cetățean turc, a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat conducând un autotren, cu destinația Olanda, în timp ce s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive. De asemenea, în cabina autovehiculului de transport marfă, au fost descoperite droguri de risc (canabis) și un grinder", potrivit Poliției Dolj.

Cetăţeanul turc a fost arestat pentru 30 de zile. Este cercetat pentru trafic internațional de droguri de risc și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR turc, prins drogat la volan în Vama Calafat. Ce au găsit polițiștii de frontieră în cabina autotrenului