Antena Meniu Search
x

Video Şoseaua pe care s-a produs accidentul cu 7 victime, adevărat "drum al morţii": 46 de cruci pe o distanţă de 40 de kilometri

Vieţile a şapte persoane au fost curmate brusc, în această dimineaţă, într-un accident pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, drumul european DN 28. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 17:57

Vezi și

Şoferul unui camion a pierdut controlul volanului într-o curbă, a acroşat o ambulanţă care transporta o femeie însărcinată şi a lovit o dubă în care erau şase muncitori. Atât şoferul care a provocat accidentul, cât şi muncitorii au murit pe şosea. Femeia însărcinată care se afla în ambulanţă şi era în travaliu a scăpat miraculos.

Imaginile de la locul accidentului sunt greu de privit. O dubă trasformată într-un munte de fiare, un camion distrus şi o ambulanţă lovită. Şi lângă maşini, şapte oameni care au pierit în impact.

Accidentul a avut loc cu puţin înainte de ora 7.00, pe DN 28, între Iaşi şi Târgu Frumos, în localitatea Bălţaţi. Şoferul unui camion ar fi derapat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei, a acroşat o ambulanţă şi a lovit cu putere o dubă în care se afla o echipă de şase muncitori.

"Impactul a fost atât de puternic încât atât autoutilitara cât și camionul s-au răsturnat la marginea drumului. Mai multe echipe de medici, paramedici şi salvatori de la descarcerare au intervenit imediat", transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

"Au fost găsite iniţial 6 persoane inconștiente. S-au evaluat. S-a început resuscitarea, pentru unele dintre ele s-a declarat imediat decesul. A șaptea persoana, șoferul dubitei a fost și el găsit în stop prin trauma. S-a efectuat resuscitarea aproape o oră, din păcate fără răspuns", precizează Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt UPU Smurd.

Singurii care au scăpat cu viaţă sunt cei din ambulanţă. Şoferul a fost rănit la picior, asistenta a ajuns la spital în stare de şoc, iar femeia care era însărcinată a fost dusă la maternitate, pentru că era în travaliu.

"Traficul în zonă a fost blocat vreme de mai bine de două ore. În acest moment coloana de maşini se întinde pe o distanţă de câţiva kilometri. Şoferul camionului care a provocat accidentul avea 26 de ani şi urma să se căsătorească anul acesta", transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

"Nu înţeleg cum s-a întâmplat necazul ăsta. Băiat cuminte, la locul lui. Urma să aibă nunta la începutul lui septembrie", spune unchiul şoferului care conducea camionul.

Zona unde s-a produs accidentul este una dintre cele mai periculoase porţiuni de şosea din România. O arată cele 46 de cruci aflate pe marginea drumului european, pe o distanţă de numai 40 de kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoseaua pe care s-a produs accidentul cu 7 victime, adevărat "drum al morţii": 46 de cruci pe o distanţă de 40 de kilometri