Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului din Iaşi în care 7 oameni şi-au pierdut viaţa pe ''drumul morţii'': ''Ne uitam şi am rămas cruciţi''

Accident teribil în judeţul Iaşi, în această dimineaţă, pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, Drumul Naţional 28 care leagă Iași de oraşul Târgu Frumos. 7 oameni şi-au pierdut viaţa după ce şoferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, a acroşat o ambulanţă şi a lovit o dubă în care se aflau şase muncitori. Şoferul vinovat şi muncitorii au murit pe şosea. Femeia însărcinată care se afla în ambulanţă a scăpat miraculos. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 01.02.2022, 13:55

Vezi și

Imaginile de la locul accidentului sunt greu de privit. O dubă trasformată într-un munte de fiare, un camion distrus şi o ambulanţă lovită. Şi lângă maşini, şapte oameni care au pierit în impact.  Accidentul a avut loc cu puţin înainte de ora 7.00, pe DN 28, între Iaşi şi Târgu Frumos, în localitatea Bălţaţi. Şoferul unui camion ar fi derapat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei, a acroşat o ambulanţă şi a lovit cu putere o dubă în care se afla o echipă de şase muncitori. Impactul a fost atât de puternic încât atât autoutilitara, cât și camionul s-au rasturnat pe marginea drumului. 

Mai multe echipe de medici, paramedici şi salvatori de la descarcerare au intervenit imediat.

prof. dr. Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt UPU Smurd: Au fost găsite iniţial 6 persoane inconștiente. S-au evaluat. S-a început resuscitarea, pentru unele dintre ele s-a declarat imediat decesul. A șaptea persoană, șoferul dubiţei, a fost și el găsit în stop prin traumă. S-a efectuat resuscitarea aproape o oră, din păcate fără răspuns.

Martor: Aici s-au întâmplat multe accidente, în zona asta. Se merge cu viteză. Ferească Dumnezeu ce s-a întamplat.

Pe acelaşi subiect

''Ne uitam şi am rămas cruciţi.''

Singurii supravieţuitori, cei din ambulanţă

Singurii care au scăpat cu viaţă sunt cei din ambulanţă. Şoferul a fost rănit la picior, asistenta a ajuns la spital în stare de şoc, iar femeia care era însărcinată a fost dusă la maternitate, pentru că era în travaliu. 

Şoferul camionului care a provocat accidentul avea 26 de ani şi urma să se căsătorească anul acesta.

''Nu înţeleg cum s-a întâmplat necazul asta. Băiat cuminte, la locul lui. Când urma să aibă nuntă, în vară. Acum la începutul lui septembrie.''

Zona unde s-a produs accidentul este una dintre cele mai periculoase porţiuni de şosea din România. O arată cele 46 de cruci aflate pe marginea Drumului European, pe o distanţă de numai 40 de kilometri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Iaşi în care 7 oameni şi-au pierdut viaţa pe ''drumul morţii'': ''Ne uitam şi am rămas cruciţi''