Antena Meniu Search
x

Spectacol caritabil pentru Szoby Cseh

Acum cand trece prin momente dificile Szoby Cseh nu e singur. Colegii de platou, prietenii si fostii studenti s-au adunat in jurul celui mai cunoscut cascador roman

Vezi și

Florin Piersic, Maia Morgenstern, Oana Pellea si alti actori au organizat aseara un spectacol caritabil pentru Szoby Cseh.

Diagnosticat cu cancer, Szoby Cseh are nevoie de un tratament extrem de costisitor. Medicamentele pentru o singur luna il costa 9.000 de euro. O suma multe prea mare pentru posibilitatile lui.

Asa ca prietenii si colegii lui au strans randurile intr-un spectacol caritabil. Cand a aflat de initiativa lor, Szoby a fost extrem de emotionat si i-a sunat. "Multumesc tuturor care s-au gandit la mine cu duiosie".

De pe patul de spital, Szoby le-a spus prietenilor cum sa se poarte pe scena. "Sa fie lumea vesela, fiindca eu sunt plin de energie".Dorinta lui Szoby a fost porunca pentru colegii si prietenii sai. Daca unii dintre ei au cantat, altii au depanat amintiri.

"Stie sa lupte, va lupta si cu totii suntem nascuti sa luptam chiar din prima secunda", a spus Vasile Calofir, fost student de-al lui Szoby. "E un om foarte bun, e un om care lasa dara in spatele lui de lucruri bune facute", a declarat Oana Pelea.

Anul trecut Szoby Cseh a fost diagnosticat cu mielom multiplu si tumoare la coloana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Spectacol caritabil pentru Szoby Cseh