Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Spectacol unic în România, pus în scenă la Iași. Cât costă un bilet la experiența care captivează participanții de toate vârstele

Premiera unui spectacol inedit de dans imersiv a rupt barierele realităţii şi i-a trecut pe ieşeni printr-o experienţă multisenzorială emoţionantă. Zece dansatori şi acrobaţi au fascinat, ieri, publicul, invitându-l să se descătuşeze de tehnologia tot mai prezentă în vieţile noastre şi să privească mai mult în suflet. Reprezentaţia de 45 de minute a fost o aventură hipnotizantă pentru toate vârstele. 

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 08:24

Prinşi între virtual şi real. Aceasta este ideea în jurul căreia spectacolul IN BETWEEN şi-a făcut magia. Gândit ca un basm hi-tech, show-ul a fost animat de proiecţii care te purtau de-a lungul poveştii, prin mai multe dimensiuni.

"Suntem din ce în ce mai captivaţi de telefoanele mobile, de tehnologia digitală şi cum facem să revenim la partea emoţională, la partea umană. E ceva nou în România, este primul show de dans imersiv, mai ales că are şi dans contemporan. E interactiv, dar într-un mod foarte subtil", a declarat Răzvan Rotaru, dansator.

Spectacolul este conceput și regizat de Bobi Pricop

Vezi și

Spectacolul este conceput și regizat de Bobi Pricop, unul dintre cei mai apreciați regizori ai generației sale, alături de coregraful Filip Stoica. Oamenii au simţit de la primul pas că intră într-o altă lume."Am simţit pielea de găină pe tot parcursul şi mai ales că eu sunt foarte pasionată de domeniul ăsta artistic, chiar dacă sunt la medicină. Cumva mă atrag lucrurile astea şi mă bucur că am ajuns la un astfel de spectacol. Atmosfera a fost foarte intimă cumva, dintre artist şi privitor", spune o tânără.

"Când a fost partea cu valuri, ne-a transpus pe noi, oamenii, că ne luptăm cu valurile vieţii şi cădem. Foarte multe mesaje emoţionale. Deci cine vrea să vină, o să plângă, o să curgă aşa o lacrimă. Foarte frumos, mi-a plăcut", adaugă altă tânără.

Cât costă un bilet la spectacol

"Sunt mai multe tablouri care prezintă, practic, momente din viaţă prin care treci şi această oboseală pe care o simţi când treci prin aceste emoţii. Noi vrem să folosim dansul, teatrul, muzica şi proiecţia într-un mod imersiv şi să creăm o experienţă unică", precizează și Bogdan Zamfir, dansator.

Ieşenii se pot bucura, până duminică şi de alte trei show-uri imersive: "Gustav Klimt", "Van Gogh" și "COSMOS – Descoperim tainele universului". Preţul biletului este de 40 lei pentru adulți și 30 lei pentru copii şi asigură accesul la toate cele trei spectacole.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Spectacol unic în România, pus în scenă la Iași. Cât costă un bilet la experiența care captivează participanții de toate vârstele