Antena Meniu Search
x

Video Sportivă de performanță, agresată sexual de propriul său antrenor când avea 14 ani: "Am reușit să îl lovesc și să fug la baie. Am rămas acolo toată noaptea"

Din antrenor de sporturi de contact s-ar fi transformat într-un abuzator. O tânără îşi acuză fostul mentor că a agresat-o sexual pe când era o copilă de doar 14 ani. Sportiva de performanţă se afla într-un turneu în străinătate când individul i-a propus să doarmă în camera lui şi ar fi atacat-o. De ruşine, fata a tăinuit mult timp întâmplarea şi timp de doi ani a renunţat la sportul pe care-l iubea. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 28.10.2022, 19:51

Vezi și

Sportiva abuzată: A început să mă tragă puternic, să îmi spună cuvinte pe care nu le pot reproduce, a încercat să mă sărute în zonele intime.

De patru ani, scenele o bântuie. Fata avea atunci doar 14 ani şi se afla la o competiţie sportivă în altă ţară. Antrenorul i-ar fi spus să doarmă în camera lui pentru că are nevoie de odihnă. Pe întuneric, mentorul s-ar fi transformat în agresor.

Scene care o bântuie chiar și după 4 ani

Sportiva abuzată: Fiind practicantă de sport de contact, am reușit să îl lovesc în zona intimă și să fug la baie. M-am închis acolo și am rămas toată noaptea.

Pe acelaşi subiect

Fata s-a întors din turneu cu autocarul unui alt club, iar acasă i-a fost prea ruşine să povestească ce i s-a întâmplat.

Mama fetei: Am aflat mult mai târziu. În momentul în care ea nu a mai vrut sa meargă la antrenament. Am întrebat-o de ce vrea sa renunțe la acest sport.

A urmat confruntarea, iar antrenorul a convins-o pe mamă să nu depună plângere împotriva lui. Ar fi dat vina pe alcool.

Mama fetei: Mi-a zis sa mă gândesc la copilul lui. Că el o sa își piardă cariera, o să își piardă familia dacă eu o să depun plângere. I-am pus o singură condiție, ca el sa nu mai antreneze fete niciodată. Am greșit foarte mult. Nu pot să dau timpul înapoi. Am greșit foarte mult.

Bărbatul şi-ar fi încălcat însă angajamentul. Acum, tânăra e hotărâtă să nu îl mai lase să scape. A depus plângere la Poliţie şi speră să se facă dreptate.

Sportiva abuzată: Astăzi sunt majoră și mă simt responsabilă să spun tuturor părinților de fete să aibă grijă la ce antrenor își duc sportivele pentru că nu vreau să mai treacă nimeni prin așa ceva.

Fata susţine însă că trauma însă nu i-o va putea şterge nimic.

Florin Boboc - antrenor: Trebuie un pic de consiliere psihologică să ajungi să poți să treci de situaţia asta. Dacă sunt sportivi care se mai regăsesc în situaţia asta, ar fi bine să iasă public şi să spună cele întâmplate.

Fostul antrenor refuză să comenteze acuzaţiile.

Antrenor acuzat: Nu cunosc nicio acuzaţie de niciunde, nu am fost chemat niciunde. Daţi-mi datele dumneavoastră, trimiteţi-le pe email şi eu le dau la avocat. Şi faceţi discuţia cu el, vă rog.

Potrivit unui studiu World Vision, unul din trei adolescenţi nu ar putea să spună părinţilor dacă ar fi victima unui abuz sexual. Şi tot unul din trei n-ar avea încredere să sune la Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sportivă de performanță, agresată sexual de propriul său antrenor când avea 14 ani: "Am reușit să îl lovesc și să fug la baie. Am rămas acolo toată noaptea"