Antena Meniu Search
x

Video Caz tulburător în Gorj: Un profesor de matematică ar fi abuzat luni de zile o elevă olimpică, în timpul meditaţiilor. Fata i-a povestit mamei calvarul

După profesorul de religie cercetat pentru agresiune sexuală, un caz similar zguduie o şcoală din judeţul Gorj. Un profesor de matematică de 52 de ani ar fi terorizat luni de zile o elevă olimpică de 14 ani. Abuzurile ar fi avut loc în timpul meditaţiilor.

De Cristina Oprea la 27.10.2022, 14:41
Vezi și

Fata şi-a făcut curaj şi i-a povestit mamei calvarul pe care l-a îndurat luni de zile, iar femeia a mers la poliţie şi a povestit totul. Abuzurile s-ar fi petrecut în perioada iunie - februarie, timp în care profesorul şi-ar fi agresat eleva în vârstă de 14 ani în timpul în care trebuia să îi acorde meditaţii, uneori la domiciliul acesteia, alteori pe drum spre concursurile sau olimpiadele la care fata a fost înscrisă. 

Copila a povestit cu lux de amănunte tot ce i s-a întâmplat, iar pe numele profesorului s-a deschis o anchetă penală pentru infracţiunea de corupere sexuală de minori. În ciuda acuzaţiilor pe care i le aduce fata, dascălul este încă la catedră. Predă la o şcoală din oraşul Turceni, iar Inspectoratul Şcolar Gorj spune că nu poate să ia măsuri împotriva acestuia până ancheta nu ajunge la o concluzie finală. 

Cazul seamănă cu cel al preotului din Târgu-Jiu pe care o elevă l-a acuzat de agresiune. Acesta şi-a pierdut dreptul de a preda după declaraţiile fetei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Caz tulburător în Gorj: Un profesor de matematică ar fi abuzat luni de zile o elevă olimpică, în timpul meditaţiilor. Fata i-a povestit mamei calvarul