Antena Meniu Search
x

Video Stradă din Galaţi, asfaltată de "Dorel" cu tot cu copaci. Apoi, a reparat gafa cu târnăcopul: "Un coleg, n-a ştiut!"

Acoperirea gropilor pe un trotuar din Galaţi a devenit virală pe Internet. Motivul: excesul de zel i-a făcut pe muncitori să asfalteze inclusiv copacii. Odată terminată lucrarea, angajaţii şi-au dat seama că ceva nu e tocmai în regulă şi au revenit la locul faptei să repare greşeala. 

de Adrian Obreja

la 04.03.2024, 17:46

Vezi și

În imagini se vede cum arăta ieri trotuarul de pe strada Bravilor, din Galaţi. Muncitorii nu au ratat nicio groapă, nici măcar pământul din jurul copacilor nu a scăpat. 

  • Localnic: De când e turnat aici, că e proaspăt? 
  • Muncitor: De... joi, vineri!
  • Localnic: Tot lucrarea primăriei? 
  • Muncitor: Da, da, da. 
  • Localnic: Aveţi idee cum de s-a întâmplat să fie pus de jur împrejur? 
  • Muncitor: Un coleg, care a fost...  N-a ştiut. Acum râdem, glumim.
  • Localnic: Pe coleg cum îl cheamă? Dorel? 
  • Muncitor: Nu, nu haha.

Aşa că în urma "colegului care nu a ştiut" au venit alţi muncitori cu târnăcoapele. "Joi a fost asfaltat trotuarul, cu tot cu tulpinile copacilor, astăzi spart pentru a fi remediată greşeala", arată Adrian Obreja, reporter Observator.

"Eu nu ştiu dacă ei sunt de vină sau şefii lor! Lucrarea o faci după proiect!", spune un bărbat. "Faţă de cum era, e bine. Faţă de ce ar trebui, nu e bine! Să îi asfalteze e cea mai mare prostie, într-adevăr!", comentează alţi localnici.

Pe acelaşi subiect

Cine e de vină pentru gafa marca Dorel

Responsabili pentru lucrare sunt angajaţii societăţii de salubrizare a oraşului. Reprezentanţii primăriei au refuzat să iasă în faţa camerei de filmat, ca să ofere o explicaţie. În schimb, au transmis - printr-un comunicat scris - că o anchetă internă va stabili cum s-a ajuns la o astfel de situaţie. 

"Este vorba despre greșeala unei echipe care a dat dovadă de exces de zel asfaltând integral acea porțiune de trotuar. S-a dispus remedierea în regim de urgență, precum și o anchetă internă în vederea luării măsurilor administrative corespunzătoare. Fiecare copac din oraș este important, prin urmare s-a intervenit foarte repede pentru salvarea arborilor din zonă", declară reprezentanţii Primăriei Galaţi.

"Aşa se lucrează în România: 10 ingineri, 2 muncitori şi restul ... claie peste grămadă! Să facă şi gropile alea, care sunt mai încolo şi în care dai cu roata", spune un bărbat. "Treabă făcută de mântuială, ce să zic mai mult?!", adaugă o femeie.

Muncitorii veniţi să remedieze greşeală au ieşit pe teren încă de la ora 7 dimineaţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Stradă din Galaţi, asfaltată de "Dorel" cu tot cu copaci. Apoi, a reparat gafa cu târnăcopul: "Un coleg, n-a ştiut!"