Antena Meniu Search
x

Video Dorel a făcut o gafă de milioane în Timişoara. A pus liniile de tramvai prea aproape şi tramvaiul se loveşte de stâlpi

Încă o lucrare românească făcută de celebrul meşter Dorel. La Timişoara, o întreagă intersecţie a fost refăcută, dar înainte de inaugurare. surpriză! Tramvaiul nu poate trece pe lângă stâlpii de curent fără să îi lovească, deoarece șinele au fost puse prea aproape. Lucrarea de milioane va fi refăcută pe banii constructorului.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.12.2023, 19:36

Vezi și

Șofer: Dorel, Dorel. El a lucrat aici!

Problemele au apărut înainte de inaugurare, faza de testare a noilor şine. Într-o curbă, pe Bulevardul Cetăţii, o zonă aglomerată din oraş, o garnitură a lovit un stâlp.

Iulia Pop, reporter Observator: Face ce face şi iar e celebru. Dorel a dat-o în bară la Timişoara. A montat greşit liniile de tramvai. Atât de greşit încât trebuie mutate pentru că nu încape tramvaiul. Practic au fost montate mult prea aproape de stâlpii de electricitate.

Întregul proiect de reabilitarea a zonei de vest a costat 70 de milioane de lei

Pe acelaşi subiect

Pe o distanţă de aproximativ 25 de metri circulaţia a fost restricţionată din nou. Se circulă pe două benzi, în loc de patru. Iar asflatul trebuie spart din nou.

Bărbat: Dorel, da. Trebuie să facă câte o greşeală. Astea sunt grave de tot.

Întregul proiect de reabilitarea a zonei de vest a costat 70 de milioane de lei şi trebuia să fie gata în septembrie anul acesta. Termenul de finalizare a fost prelungit, însă, pentru ultima oară. Muncitorii mai au timp până pe 28 decembrie să repare greşeala.

Ruben Lațcău, viceprimar Timişoara: Nu vor primi nicio zi în plus pentru această eroare. Lucrările executate în sit nu corespund proiectului avizat şi documentat. Vor începe să refacă această intersecţie în întregime, de la fundaţie înapoi, în aşa fel încât să ne asigurăm că la sfârşit avem o intersecţie total funcţională. 

În total, doi kilometri de cale dublă de tramvai au fost reamenajaţi în zonă, plus încă 10 staţii pentru transportul în comun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Dorel a făcut o gafă de milioane în Timişoara. A pus liniile de tramvai prea aproape şi tramvaiul se loveşte de stâlpi