Antena Meniu Search
x

Video Tânăr atacat cu bâte şi topoare, în plină zi, pe o stradă din Ploieşti. Cinci indivizi s-au năpustit asupra lui într-o maşină de ridesharing

Scene de o violenţă extremă au fost filmate în faţa unei biserici din Ploieşti. Atenţie urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. O mașină a fost blocată în trafic, iar un bărbat a fost lovit cu bestialitate de un grup de indivizi înarmați cu bâte și topoare. Atacul ar fi fost de fapt o reglare de conturi între bărbaţii înarmaţi şi pasagerul din maşină. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 07.03.2024, 14:43

Vezi și

După incident, tânărul de 24 de ani a fost transportat de urgenţă la spitalul judeţean, acolo unde a primit îngrijiri medicale amănunţite, pentru că a ajuns cu mai multe plăgi în zona capului, a genunchilor, dar şi a spatelui.

Reglare de conturi în stradă, la Ploieşti. Atacul a fost filmat

Scenele de coşmar au avut loc în plină zi, în văzul tuturor.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe bărbaţi cum l-au înghesuit pe tânăr în spatele maşinii, l-au bătut, apoi au distrus maşina în care acesta se afla.

Pe acelaşi subiect

De menţionat este şi faptul că tânărul era într-o cursă de ridesharing, deci maşina nu era a lui. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru distrugere. 

Foarte important, cei cinci suspecţi, până în prezent, nu au fost identificaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr atacat cu bâte şi topoare, în plină zi, pe o stradă din Ploieşti. Cinci indivizi s-au năpustit asupra lui într-o maşină de ridesharing