Antena Meniu Search
x

Video Reglare de conturi pe o stradă din Iași. Tânăr filmat cum rupe o scândură dintr-un gard şi se năpusteşte asupra rivalului

Reglare de conturi pe o stradă din comuna Focuri, judeţul Iaşi. Imaginile atacului, suprinse de o cameră de supraveghere din zonă, au ajuns pe masa Poliţiei, care s-a sesizat imediat. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!     

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 08:32

Vezi și

Supăraţi nevoie mare, mai mulţi bărbaţi au decis să se întâlnească pentru a aplica o pedeapsă dură unui rival. Iniţial, indivizii par că poartă mai multe discuţii în contradictoriu, însă fără să folosească violenţa. Totul ia însă o întorsătură dramatică atunci când unul dintre bărbaţi rupe o scândură dintr-un gard şi se năpusteşte imediat asupra victimei.

Atacul sălbatic a fost filmat de o cameră de supraveghere

Cum nu cade la pământ, tânărul mai primeşte un pumn de la un alt agresor. După mai multe lovituri, individul este lăsat în pace.

Din nefericire pentru ei, imaginile atacului, suprinse de o cameră de supraveghere din zonă au ajuns pe masa Poliţiei, care s-a sesizat imediat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Reglare de conturi pe o stradă din Iași. Tânăr filmat cum rupe o scândură dintr-un gard şi se năpusteşte asupra rivalului