Antena Meniu Search
x

O tânără fără permis la volan a lovit cu BMW-ul un biciclist şi l-a lăsat să moară pe şosea, la Sibiu

O tânără fără permis la volan a lovit cu BMW-ul un biciclist şi l-a lăsat să moară pe şosea, la Sibiu. Şoferiţa a fugit acasă şi Poliţia a cerut ajutor pe Facebook pentru a o găsi.

de Redactia Observator

la 18.05.2019, 15:42

O tânără fără permis la volan a lovit cu BMW-ul un biciclist şi l-a lăsat să moară pe şosea, la Sibiu. Şoferiţa a fugit acasă şi Poliţia a cerut ajutor pe Facebook pentru a o găsi.

UPDATE. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Sibiu au descoperit că, în realitate, BMW-ul care a produs accidentul mortal era condus de soacra tinerei de 27 de ani acuzată iniţial.

"Va solicitam sprijinul pentru identificarea unui autoturism marca BMW, model 1999- 2002, culoare verde, cu avarii in partea dreapta, capota, bara fata, oglinda laterala rupta, vazut ultima data circuland pe directia Sibiu - Agnita.

Orice informatie legata de acest autoturismul si de conducatorul auto poate fi transmisa politistilor prin intermediul apelului de urgenta 112.

Pe acelaşi subiect

Conducatorul auto a fost implicat in acc rutier produs in aceasta seara pe DJ 106, iesire din mun Sibiu spre Agnita, pe viaduct.

Din primele cercetari efectuate, se pare ca soferul ar fi acrosat un biciclist, in urma coliziunii rezultand decesul biciclistului, un barbat in varsta de aprox 50 de ani. 

De asemenea, imediat dupa producerea evenimentului, conducatorul auto a parasit locul accidentului fara incuviintarea politistilor. 

In prezent, se fac cercetari in vederea identificarii autoturismului in cauza si a conducatorului auto, urmand a fi stabilite toate circumstantele care au dus la producerea acestui acc rutier.", au scris poliţiştii suceveni pe pagina de Facebook a instituţiei.

Două ore mai târziu, autoarea accidentului a fost identificată: "Datorită activităților informativ operative desfășurate de către polițiștii rutieri sibieni, s-a reușit identificarea persoanei care a condus autoturismul implicat în accidentul rutier produs în această seara la ieșirea din municipiul Sibiu. Este vorba despre o tânără în vârstă de 27 de ani, din comuna Roșia, care nu posedă permis de conducere, depistată de către polițiști la domiciliul acesteia.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii accidentului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O tânără fără permis la volan a lovit cu BMW-ul un biciclist şi l-a lăsat să moară pe şosea, la Sibiu