Antena Meniu Search
x

Amenda primită de o femeie din Braşov pentru că a plantat flori sub geamul apartamentului ei: "E anormal ce se întâmplă"

Poliţia Locală din Braşov a dat dovadă de prea mult exces de zel atunci când a amendat o femeie în vârstă de 76 de ani pentru că a plantat flori în faţa blocului în care locuia.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 17:27

Amenda primită de o femeie din Braşov pentru că a plantat flori sub geamul apartamentului ei: "E anormal ce se întâmplă"
- bzb.ro

Potrivit bzb.ro, poliţiştii locali au amendat-o pe femeie cu 100 de lei pentru că a plantat flori în zona verde din faţa blocului în care locuia. Situaţia a fost semnalată de un consilier local din partea PNL şi a fost transformată rapid într-un scandal politic.

Poliţia Locală a acţionat conform unui regulament vechi

"Un cetăţean mi-a reclamat faptul că a fost amendat de Poliţia Locală pentru faptul că a plantat flori sub geamul lui. A fost amendat pentru faptul că a amenajat o zonă verde prin plantare de flori, fără a avea acordul Primăriei. Este anormal ce se întâmplă", a declarat Constantin Vieriu. Consilierul local a folosit proiectorul din sala de şedinţă şi a afişat procesul verbal.

Consilierii locali din partea USR au speculat momentul şi au reproşat că prin acest gen colegul lor de la PNL a încălcat regulile GDPR pentru că a afişat în mod public datele personale ale unui cetăţean. Consilierul de la PNL s-a apărat spunând că are acordul femeii pentru a-i publica datele.

Allen Coliban, primarul Braşovului, spune că Poliţia Locală este acoperită de lege în acest caz, dar va cere totuşi un raport pentru a vedea cum stau lucrurile de fapt. "Este un regulament aprobat de fosta administraţie locală. Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov referitor la această situaţie", a declarat Coliban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Amenda primită de o femeie din Braşov pentru că a plantat flori sub geamul apartamentului ei: "E anormal ce se întâmplă"