Antena Meniu Search
x

Femeie de 31 de ani din Constanţa, arestată după ce ar fi întreţinut, în repetate rânduri, relaţii sexuale cu fiica ei de 13 ani

O femeie de 31 de ani a fost arestată preventiv, vineri, după ce ar fi întreținut relații sexuale repetate cu fiica ei de 13 ani, anunță IPJ Constanța.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 17:00

- Shutterstock

IPJ Constanța a anunțat că, joi, polițiștii Postului de Poliție Ion Corvin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut pentru 24 de ore o femeie de 31 de ani.

Aceasta este bănuită de săvârșirea infracțiunii de viol, relatează Mediafax. Din cercetările făcute a rezultat că, în perioada 2020 – 2024, femeia ar fi întreținut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, de 13 ani, împotriva voinței acesteia.

„O parte din actele sexuale ar fi fost efectuate împreună cu concubinul femeii, care a fost arestat preventiv la data de 11 aprilie a.c., pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, arată Poliția Constanța.

Femeia a fost reținută și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Vineri, ea a fost prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Femeie de 31 de ani din Constanţa, arestată după ce ar fi întreţinut, în repetate rânduri, relaţii sexuale cu fiica ei de 13 ani