Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără însărcinată, rănită din cauza unui șofer teribilist. Bărbatul a ignorat culoarea roşie a semaforului și a distrus opt mașini

Doi oameni ajunşi la spital şi opt maşini avariate. Este bilanţul unui accident produs aseară în Drobeta-Turnu Severin. Printre răniţi este şi o femeie însărcinată. Martorii spun că vinovat de accident ar fi un şofer teribilist, care a ignorat culoarea roşie a semaforului. Acesta a lovit iniţial trei autoturisme aflate în mers, după care s-a izbit de alte patru maşini parcate regulamentar. 

de Redactia Observator

la 11.12.2021 , 10:14

Opt maşini avariate aseară de un şofer care circula cu viteză mare, spun martorii. 

Iulian Gabriel Muţi, ISU Mehedinţi: Trei care circulau pe drum şi alte patru care staţionau regulamentar.

Martor: Cum a venit de jos, el nu a mai stat la semnalul roşu, mă înţelegeţi? Cu viteză a trecut pe roşu, l-a acroşat pe ăla. L-a lovit pe ăla în spate şi l-a acroşat pe urmă ăstea, din una în alta. 

Vezi și

Reporter: Maşinile astea erau parcate regulamentar? 

Pe acelaşi subiect

Martor: Bineînţeles! 

Accidentul a avut loc pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în jurul orei 20.00. 

Iulian Gabriel Muţi, ISU Mehedinţi: În accident au fost implicate șase persoane, au fost evaluate cinci persoane de către echipajele SMURD şi de ambulanţă. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale, din care, o persoană de sex feminin, gravidă în luna a treia, este la spital. 

La spital a ajuns şi un bărbat de 50 de ani, care şi-a spart capul în accident. Numărul victimelor ar fi putut fi însă mai mare, spun martorii. Maşina a fost aproape să intre şi în pietonii care se aflau la cumpărături, la un magazin alimentar din zonă. 

Gabriel Bangea, Biroul Rutier Drobeta Turnu Severin: Niciunul dintre cei patru conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 

După accident, traficul rutier a fost blocat în zonă până când poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Tânără însărcinată, rănită din cauza unui șofer teribilist. Bărbatul a ignorat culoarea roşie a semaforului și a distrus opt mașini