Antena Meniu Search
x

O tânără de 28 de ani a murit în mod misterios, într-o maşină, în Năvodari

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost găsită moartă, într-o maşină, în Năvodari. Cel care a anunţat Poliţia este chiar proprietarul maşinii, care o lăsase pe fată să doarmă în autoturismul său.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 13.05.2019, 14:11

Tânără de 28 de ani, găsită moartă într-o maşină, în Năvodari
Tânără de 28 de ani, găsită moartă într-o maşină, în Năvodari - Arhivă

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost găsită moartă, într-o maşină, în Năvodari. Cel care a anunţat Poliţia este chiar proprietarul maşinii, care o lăsase pe fată să doarmă în autoturismul său.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Năvodari, s-a prezentat, seara trecută, în jurul orei 22.00, la sediul Poliţiei Năvodari şi a anunţat că a găsit o femeie moartă în maşina sa.

Poliţiştii s-au deplasat la maşina care se afla parcată pe o stradă din oraş şi au descoperit că fata de 28 de ani era decedată, pe bancheta din spate.

"Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi văzut-o pe tânără în zona locului de serviciu, unde a stat toată ziua. Deoarece i s-a făcut milă de ea, în cursul serii, după ce a ajuns acasă, s-a întors la locul de muncă, de unde a luat-o cu mașina și a dus-o în fața  blocului în care locuiește, spunându-i că poate rămâne să doarmă în autoturism. A doua zi, bărbatul ar fi plecat la muncă și i-ar fi spus ca atunci când pleacă să închidă ușa autoturismului", se arată într-o informare a Poliţiei.

Pe acelaşi subiect

Când s-a întors de la serviciu, în jurul orelor 21.30, proprietarul maşinii ar fi găsit-o pe tânără, fără suflare, pe bancheta din spate.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Din primele cercetări, nu au fost identificate urme de violență.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O tânără de 28 de ani a murit în mod misterios, într-o maşină, în Năvodari