Antena Meniu Search
x

Ea este fetiţa dispărută în Mehedinţi. Denisa este de negăsit de mai bine de 24 de ore, tatăl copilei e disperat

IPJ Mehedinţi a publicat fotografia fetiţei de 13 ani, Şerlău Denisa Maria, care a dispărut duminică, la Drobeta Turnu Severin. Oamenii legii cer sprijinul populaţiei pentru a o găsi.

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 17:01

IPJ Mehedinţi a publicat fotografia fetiţei de 13 ani, Şerlău Denisa Maria, care a dispărut duminică, la Drobeta Turnu Severin. Oamenii legii cer sprijinul populaţiei pentru a o găsi.

UPDATE 17.00. Denisa a fost găsită, în această după-amiază, de poliţiştii din Piteşti.

Şerlău Denisa Maria este de negăsit de mai bine de 24 de ore.

Duminică, în jurul orei 9.00, fetiţa de 13 ani a plecat cu mama ei, ulterior cele două s-au despărţit pe o stradă şi de atunci nu a mai văzut-o nimeni pe Denisa.

Tatăl micuţei este disperat şi cere ajutorul oamenilor pentru a-şi găsi fata.

"La data de 12 mai a.c., în jurul orei 22.45, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 40 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, despre faptul că, fiica sa minoră, Şerlău Denisa Maria, de 13 ani, a plecat de la locuinţa de domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că minora, în ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 09.00, s-a deplasat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de aceasta pe strada Aleea Privighetorilor pentru a merge în zona centrală a municipiului şi nu a mai revenit la domiciliu", precizează Poliţia, conform news.ro.

Şerlău Denisa Maria  a dispărut din Drobeta Turnu Severin, Mehedinţi

Semnalmente Şerlău Denisa Maria, dispărută la Drobeta Turnu Severin

Şerlău Denisa Maria are ochi căprui, aproximativ 65 de kg, 1,75-1,80 metri înălţime, păr şaten, lung, faţă rotundă.

La data dispariţiei, purta o bluză de trening de culoare albă, blugi de culoare neagră şi pantofi sport negri cu talpa albă, precum şi un rucsac de culoare albastru-petrol.

Oricine poate oferi detalii cu privire la acest caz este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ea este fetiţa dispărută în Mehedinţi. Denisa este de negăsit de mai bine de 24 de ore, tatăl copilei e disperat