Antena Meniu Search
x

Tânăr făcut KO de un scandalagiu, în faţa unui bar din Vaslui

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Micleşti, judeţul Vaslui, a fost făcut KO de un scandalagiu, chiar în faţa barului din sat. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 13.05.2019, 13:03

Vezi și

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Micleşti, judeţul Vaslui, a fost făcut KO de un scandalagiu, chiar în faţa barului din sat. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, atunci când scandalagiul, un bărbat cunoscut în comună pentru bătăile la care a participat şi pentru care chiar a făcut închisoare, şi-a adus aminte că tânărul de 21 ani l-ar fi agresat în urmă cu mai mulţi ani.

Înainte de a comite atacul sângeros, bărbatul şi-a făcut bagajele pentru a pleca în Suedia.

Pregătit să fugă după bătaie, agresorul s-a dus direct la barul unde ştia că tânărul se afla, l-a chemat afară pentru a sta de vorbă şi l-a făcut KO cu mai multe lovituri.

Pe acelaşi subiect

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Pe imagini se poate observa cum agresorul se apropie de tânăr şi îl loveşte cu capul în gură.

Urmează apoi o ploaie de pumni şi genunchi, timp de câteva minute, sub privirile altor doi săteni care nu au intervenit.

Un alt tânăr, aflat în bar, a văzut bătaia şi a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi. Abia atunci tânărul a fost scos din mâinile agresorului, iar acesta din urmă a plecat cu bicicleta acasă, apoi şi-a luat bagajele şi a plecat în Suedia.

Tânărul bătut a primit 15 zile de îngrijiri medicale şi a depus plângere împotriva bărbatului, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr făcut KO de un scandalagiu, în faţa unui bar din Vaslui