Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care şi-a înjunghiat cu sânge rece părinţii, dar şi un poliţist, în Galaţi, era în sevraj. Psiholog: "Creierul face orice pentru a-şi lua doza de drog"

Bărbatul de 33 de ani care şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist la Galaţi era în sevraj! Acesta era cunoscut de vecini drept consumator frecvent de droguri şi a fost internat şi la dezintoxicare în trecut. Mama individului, înjunghiată cu sânge rece, este în continuare stare gravă după atac. Atenţie, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.    

de Adrian Obreja

la 15.02.2024, 11:12

Vezi și

- De ce ţi-ai înjunghiat părinţii şi pe poliţist?

Individul de 33 de ani a dat ieri explicaţii în faţa judecătorilor după atacul sângeros. După cum spun surse din anchetă, bărbatul era în sevraj când s-a dus în apartamentul părinţilor după bani. Cu un răspuns negativ, intenţia a fost de a-i ucide pe cei doi, după cum spun procurorii. I-a înjunghiat de mai multe ori şi doar faptul că s-au luptat până în ultima secundă cu fiul lor le-a salvat viaţa. 

Adrian Obreja, reporter Observator: După ce şi-a înjughiat părinţii în blocul de acolo, atacatorul a traversat această parcare, mergea încet, relaxat, spun oamenii care l-au văzut în acel moment. La nici 5 minute, în urma lui au venit şi poliţiştii.  

Şi-a înjunghiat propriii părinţi, apoi a atacat un poliţist 

Pe acelaşi subiect

Atunci l-a atacat şi pe unul dintre poliţiştii care a venit să îl încătuşeze. 

Felicia Tudoran, IPJ Galaţi: În momentul intervenţiei, acesta purta vestă anti înjunghiere şi din cauza aceasta, rănile nu au fost grave. 

Părinţii individului au ajuns apoi la spital, unde medicii au dus o luptă contracronometru ca să îi salveze. 

Ionuţ Baneșanu, medic: Pentru femeia de 52 de ani s-a intervenit chirurgical deoarece leziunile provocate i-au pus viaţa în pericol. În prezent, este stabilă din punct de vedere hemodinamic şi respirator. 

Fiul agresor, gata să facă orice pentru a obţine droguri

Bărbatul de 33 de ani era gata să facă orice pentru a obţine droguri. Acesta ar fi fost chiar internat la dezintoxicare în trecut. Viciile i-au întunecat complet judecata. 

Cătălin Dimofte, psiholog: În momentul în care a consumat destul de mult timp, creierul lui nu mai funcţionează normal. Are halucinaţii, percep lucrurile diferit şi pot vedea conflicte acolo unde nu sunt. Creierul, independent, face orice pentru a-şi lua doza de drog. 

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea sta până la 20 de ani în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a înjunghiat cu sânge rece părinţii, dar şi un poliţist, în Galaţi, era în sevraj. Psiholog: "Creierul face orice pentru a-şi lua doza de drog"