Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul din Galaţi care şi-a înjunghiat propriii părinţi ar fi fost în sevraj din cauza drogurilor. Când a fost încolţit de poliţişti, l-a tăiat pe unul din agenţi

Atac sângeros în Galaţi! Un individ de 34 de ani şi-a înjunghiat părinţii, iar apoi a fugit acasă unde s-a baricadat în apartament. Când a ajuns poliţia a redevenit agresiv şi l-a tăiat pe unul din agenţi. Potrivit unor surse din anchetă, agresorul era în sevraj din cauza drogurilor.

de Adrian Obreja

la 13.02.2024, 19:26

Vezi și

Atacul a avut loc în cartierul Mazepa, din Galaţi. Bărbatul s-ar fi dus la părinţii lui înarmat cu un cuţit. Avea un plan bine pus la punct pentru a face rost de bani, cel mai probabil pentru droguri. Pentru că l-au refuzat, individul şi-a atacat familia. Bărbatul în vârstă de 34 de ani şi-a înjunghiat mai întâi părinţii într-un bloc aflat la câteva sute de metri distanţă, după care a venit aici, unde locuieşte cu chirie. Aici au venit şi poliţiştii să-l ridice şi a avut loc un nou conflict şi a fost înjunghiat unul dintre poliţişti.

Părinţii au supravieţuit miraculos în urma atacului

Părinţii au supravieţuit miraculos în urma atacului. Cu ultimele puteri au sunat la 112. Se află internaţi în stare gravă. "Bărbatul de 57 de ani prezenta leziuni înjunghiate. Leziuni de apărare. Iar mama, mult mai grav, cu şoc hemoragic grav, tensiune 6", a declarat Mihai Polinschi, Ambulanta Galați. Individul ar fi avut probleme mari cu substanţele interzise, ar fi fost internat în trecut la dezintoxicare, spun surse Observator. Agentul rănit are 42 de ani şi este încadrat din sursă externă în anul 2022. "Poliţistul, din fericire, nu a suferit răni grave. Era echipat cu toate mijloacele de protecţie aflate în dotare", a declarat Cornel Mototolea, șef Poliția Galați.

În urmă cu o săptămână, un caz similar a avut loc la Săcele. Un tânăr de 24 de ani şi-a ucis părinţii cu un cuţit în urma unei discuţii aprinse cu aceştia. Individul a recunoscut că era drogat şi stea să rămână după gratii 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Galaţi care şi-a înjunghiat propriii părinţi ar fi fost în sevraj din cauza drogurilor. Când a fost încolţit de poliţişti, l-a tăiat pe unul din agenţi