Antena Meniu Search
x

Video Rămas fără droguri, un bărbat din Galaţi şi-a înjunghiat părinţii. L-a înjunghiat şi pe poliţistul venit să-l aresteze

Dublă tentativă de omor la Galaţi. Un bărbat de 33 de ani şi-a înjunghiat părinţii şi i-a lăsat într-o baltă de sânge. S-a baricadat apoi în casă, la câteva blocuri distanţă, unde l-a atacat pe poliţistul care venise să-l reţină. Din primele informaţii, tânărul avea probleme cu drogurile.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.02.2024, 17:29

Vezi și

Trei persoane au ajuns la spital, părinţii bărbatului şi poliţistul pe care l-a atacat cu un cuţit. Victimele sunt acum în grija medicilor. Mama atacatorului e în starea cea mai gravă, femeia fiind găsită în şoc hemoragic. Totul s-ar fi întâmplat în această după-amiază, 13 februarie, în cartierul Mazepa din Galaţi.

Bărbatul l-a înjunghiat şi pe unul dintre poliţiştii veniţi să-l aresteze

Bărbatul de 33 de ani s-a certat cu părinţii, cel mai probabil din cauza faptului că era şi consumator de droguri. Ar fi fost de-a lungul timpului la dezintoxicare. I-ar fi atacat pe cei doi cu un cuţit după care a fugit fără să se mai gândească la starea părinţilor săi. La faţa locului au ajuns echipajele de prim ajutor, dar şi mai multe echipaje de poliţie.

Poliţiştii au plecat în căutarea suspectului şi au aflat că acesta locuieşte în chirie, nu de departe locul în care şi-a înjunghiat părinţii. Nu s-a lăsat prins, aşa că bărbatul l-a înjunghiat pe unul dintre poliţişti cu un alt cuţit. Agentul a fost rănit destul de grav. În cele din urmă bărbatul a fost prins. S-a deschis dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Rămas fără droguri, un bărbat din Galaţi şi-a înjunghiat părinţii. L-a înjunghiat şi pe poliţistul venit să-l aresteze