Antena Meniu Search
x

Video ''Te omor! Te omor!'' Filmul incidentului şocant în care o mamă a fost târâtă de tramvai când încerca să urce cu un cărucior

O femeie a fost târâtă câţiva metri de tramvai în Bucuresti şi a fost internată la spital. Aceasta încerca să urce în vagon căruciorul în care se afla copilul sau, dar uşile s-au închis din senin iar mijlocul de transport în comun s-a pus in miscare. După şocul iniţial, în staţie s-a iscat un adevărat scandal. Soţul femeii, care apucase să urce, a vrut să îl ia la bătaie pe şofer. Vatmanul, în vârstă de 30 de ani, este cercetat acum de poliţie, dar şi de către superiorii lui şi nu mai are voie să iasă pe traseu. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 06.05.2022, 19:33

Vezi și

''Te omor! Te omor!'' Sunt imaginile surprinse seara trecută, într-o staţie de tramvai din sectorul 5. Cu doar câteva minute înainte, un bărbat şi o femeie au încercat să urce în tramvai căruciorul în care se afla copilul lor. Bărbatul a urcat primul pentru a trage căruciorul. Femeia a rămas pe peron pentru a îl împinge. La un moment dat uşile s-au închis iar tramvaiul s-a pus în mişcare. Din senin, fără niciun avertisment.

Martorii spun că vatmanul nu a realizat ce se întâmplă

Pentru Observator, unul dintre martori povesteşte că oamenii au fost târâţi până când vatmanul a realizat ce se întâmplă. Oamenii din staţie încep să ţipe, iar conducătorul opreşte şi se dă jos din tramvai să vadă ce se întâmplă. În acest moment, bărbatul târât începe sa fugă spre el furios şi înjurând, ameninţându-l cu bătaia. Şoferul se urcă înapoi şi blochează uşa de frică. 

Femeia de 37 de ani a fost transportată la spitalul Universitar cu răni uşoare. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Surse Observator spun că, în timpul audierilor, vatmanul ar fi declarat că nu i-a observat pe călători.

Pe acelaşi subiect

Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Recomandăm conducătorilor de tramvaie să se asigure atunci când pleacă din stație că toți călătorii au urcat și ușile tramvaiului sunt închise. 

Şi societatea de transport Bucureşti a anunţat că a demarat o anchetă şi că vatmanul a fost suspendat până la finalizarea cercetărilor. Tramvaiul în cauză a fost scos de pe traseu şi se află acum în depou, pentru expertiză. 

În ziua respectivă, tramvaiul a circulat în bune condiții, fără nicio defecțiune, însă, în jurul orei 18:50, la plecarea din stație, ușa 5 s-a închis, prinzând în ușă o călătoare, susţin cei de la STB.

''Nu cred că a făcut-o intenţionat. Până cobori, se închid uşile. Nu se uită, în oglindă, eu ştiu, nu sunt atenţi. Habar nu am. Şoferii vorbesc la telefon, ascultăm tot ce au făcut seara, ce au făcut la peşte, ce au făcut bunicii, ce au făcut la ţară.'' 

Incidentul de ieri este al doilea în doar o săptămână în care este implicat un vatman. Acum câteva zile, alt şofer de tramvai a ratat oprirea în staţie şi a izbit 4 maşini care aşteptau să întoarcă pe Bulevardul Timişoara. Şi în acel caz, vatmanul a fost suspendat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » ''Te omor! Te omor!'' Filmul incidentului şocant în care o mamă a fost târâtă de tramvai când încerca să urce cu un cărucior