Antena Meniu Search
x

Femeie, târâtă de tramvai câţiva metri. Ar fi încercat să urce cu un cărucior în care era un bebeluş

Un nou incident şocant în care este implicat un tramvai pe un bulevard din Capitală. O femeie a fost târâtă mai mulţi metri, după ce ar fi încercat să urce în mijlocul de transport cu un cărucior în care era un bebeluş. Printre martorii accidentului se afla şi tatăl copilului, care ar fi apucat să urce din staţie.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 06.05.2022, 13:23

Vezi și

Totul s-ar fi întâmplat joi seară, în jurul orei 18.40. Din datele oferite de Brigada Rutieră se pare că bărbatul împreună cu femeia încercau să urce un cărucior cu un bebeluș în tramvaiul 32.

Bărbatul a reușit să urce în tramvai și a rămas pe trepte, pentru a trage căruciorul, în timp ce femeia îl împingea de pe peron. La un moment dat, ușile s-ar fi închis și acesta s-ar fi mișcat câțiva metri. În urmă acestui incident, doar călătoarea a fost rănită și a fost transportată la Spitalul Universitar.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii spun că vatmanul nu ar fi consumat alcool înaintea producerii acestui incident.

Și STB a anunțat că a început o anchetă. Reprezentanții Societății au transmis că tramvaiul a circulat fără probleme în ziua respectivă, până în momentul în care uşa cinci a tramvaiului s-a închis. Până la finalizarea cercetărilor, vatmanul nu se mai poate întoarce pe traseu, iar tramvaiul este retras la depou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Femeie, târâtă de tramvai câţiva metri. Ar fi încercat să urce cu un cărucior în care era un bebeluş