Antena Meniu Search
x

Video Tombolă la maratonul de vaccinare. În Sibiu şi Dâmbovița, oamenii pot câştiga maşini sau televizoare smart

Maratonul vaccinării continuă în ţară. În Sibiu şi Dâmboviţa, oamenii au fost motivaţi cu tot felul de premii ca să se imunizeze- de la maşini, televizoare smart sau frigidere, până la acces liber la muzeu şi mese gratuite. 

de Redactia Observator

la 05.06.2021, 09:16

Vezi și

De ieri, când s-a dat startul la vaccinare în muzeul Astra, din Sibiu, oamenii s-au aşezat la rând respectând măsurile de distanţare şi au aşteptat să se imunizeze. Mulți dintre cei care au ales sa se vaccineze la muzeu au ales serul Johnson&Johnson, pentru a scăpa de rapel.

A fost foarte bine! Nu a durut deloc!

De ce vă vaccinaţi aici, la muzeu?

Pentru că aici am aflat. Am venit să îmi schimb paşaportul şi aici am aflat că se face. Am căutat de o săptămână Johnson & Johnson pe Facebook şi m-am bucurat foarte mult că se face aici.

Pe acelaşi subiect

Toţi cei care s-au vaccinat au avut acces gratuit în muzeu, unde au fost primiţi cu mâncăruri alese şi muzică bună. "Avem o ciorbă de varză cu carne de oaie, făcută la ceaun şi la sfârşit am adăugat nişte lapte şi ouă pentru culoarea aceasta mai albicioasă", a declarat bucătăreasa.

Cosmin Călinescu- purtător de cuvânt Muzeul Astra: Nu e minunat? Nu e minunat să te vaccinezi la Muzeul Astra? Iată că avem această oportunitate astăzi şi organizăm în paralel şi un maraton gatronimic, pentru că aşa îi stă bine românului, să fie sănătos şi bine mâncat şi bine primit.

Iar oamenii sunt întru totul de acord. 

Maşini, televizoare sau frigidere, stimulente pentru oameni să se vaccineze

În Dâmboviţa, autorităţile din judeţ au pus la bătaie premii precum autovehicule, televizoare smart sau frigidere pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze. "Iniţiativa şi ideea pentru organizarea acestei tombole a venit pentru a încuraja cât mai mulţi oameni să se vaccineze și să reuşim să ieşim din această pandemie, să revenim la o viaţă normală cât se poate de repede", a declarat Anca Dumitrescu, organizator.

Mulţi, însă, veniseră doar cu gândul de a se imuniza. Maratonul de vaccinare din Sibiu continua și astăzi, iar autoritățile spun ca au suficiente doze de vaccin pentru toți cei care vor sa se imunizeze, în timp ce maratonul din Dâmboviţa va ţine până duminică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tombolă la maratonul de vaccinare. În Sibiu şi Dâmbovița, oamenii pot câştiga maşini sau televizoare smart