Antena Meniu Search
x

Autoritățile din Spania au revizuit condițiile de intrare în țară pentru români. Când intră în vigoare

Ambasada României în Spania anunţă că, începând din 7 iunie, toți pasagerii care sosesc din România pe cale aeriană trebuie să prezinte la intrarea în Spania, fie un certificat care atestă vaccinarea completă împotriva COVID-19, fie un test negativ PCR sau un certificat de recuperare post-Covid.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.06.2021, 22:19

Persoane cu bagaje care așteaptă în aeroport
Autoritățile din Spania au revizuit condițiile de intrare în țară pentru români. Când intră în vigoare - Zuma Press via Hepta

Acesta poate fi certificat digital UE sau un document de acreditare a celor indicate mai sus, indiferent dacă provine dintr-un stat membru al UE sau dintr-o țară terță. 

Copiii sub 6 ani nu sunt obligați să prezinte aceste documente justificative.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Condițiile de călătorie spre România rămân cele anunțate în data 27.05.2021 de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență, Spania trecând pe lista verde/lista țărilor cu risc epidemiologic scăzut.

Citește și:

Astfel, pentru persoanele care sosesc din Spania cu zbor direct, testul PCR nu mai este obligatoriu la îmbarcarea în aeronavele cu destinația România.

Pentru tranzitarea Franței pe cale terestră, atât spre Spania, cât și spre România, este obligatorie prezentarea unui test PCR realizat în ultimele 72 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Autoritățile din Spania au revizuit condițiile de intrare în țară pentru români. Când intră în vigoare