Antena Meniu Search
x

Video Tragedia din Arbore a fost filmată. Şoferul unui Mercedes a murit pe loc, după ce s-a înfipt cu maşina într-un tractor cu plug

Un bărbat de 43 de ani din Suceava a murit pe loc, iar alte două persoane, printre care şi o minoră de 16 ani, au ajuns de urgenţă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un tractor cu plug. De un sfârşit teribil a avut parte şi un tânăr de 33 de ani, pe un drum naţional din Vrancea. Autoturismul ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar mai apoi cu un TIR. Şi aici doi pasageri au ajuns cu răni grave la spital. Avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 09:01

Vezi și

Sunt imaginile suprinse de o cameră de supraveghere chiar în momentul impactului. Pe filmare se observă cum maşina se izbeşte cu viteză de utilajul agricol care circula în faţa sa. Imediat, tractorul ajunge direct în şanţ. Coliziunea a fost atât de puternică încât lamele plugului s-au înfipt în parbrizul automobilului. Nenorocirea s-a petrecut ieri, în jurul orei şase dimineaţa, în localitatea Arbore, din judeţul Suceava. Din păcate, la sosirea echipajelor de salvatori, pentru pasagerul aflat pe scaunul din dreapta nu s-a mai putut face nimic.

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: Era încarcerată şi în stare de inconştienţă. După extragere, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul victimei, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. 

Ceilalţi pasageri, o fată în vârstă de 16 ani şi un bărbat de 52 de ani au fost transportaţi de urgenţă la spital. Iar şoferii, conduşi la sediul INML.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Şoferii au fost transportaţi la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, urmând a fi prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală din culpă. 

Tânăr mort într-un Logan făcut zob, la ieșire din Adjud

Tot ieri, pe drumul morţii - E85, la ieşire din municipiul Adjud, un şofer de 33 de ani din Galaţi, a murit, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o autoutilitară şi un autotren. În urma impactului violent, una dintre victime a rămas încarcerată. Două persoane au ajuns la spital cu răni grave. Tânărul şofer era cunoscut printre apropiaţi ca fiind un vitezoman.

Traficul din zonă a fost blocat zeci de minute. Aceste nenorociri arată încă o dată de ce România se află în topul ţărilor cu cele mai multe accidente rutiere. Doar în primele opt luni ale acestui an, pe şoselele patriei au murit în accidente rutiere 980 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tragedia din Arbore a fost filmată. Şoferul unui Mercedes a murit pe loc, după ce s-a înfipt cu maşina într-un tractor cu plug