Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dezastru cu un mort, pe un drum din Suceava. Un tractor cu plug s-a ciocnit cu un Mercedes, la Arbore

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident înfiorător produs miercuri dimineață, pe raza comunei Arbore, județul Suceava. Din primele informații, un tractor cu plug s-a ciocnit violent cu o mașină.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 13:50

Vezi și

Potrivit ISU Suceava, accidentul s-a produs în jurul ore 6.00. 

"Două persoane, conștiente și cooperante, sunt monitorizate de către echipajele medicale trimise la fața locului. Din nefericire, o persoana de sex masculin din autoturism, prezintă leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată de către un echipaj SAJ. Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare cu sprijinul a două echipaje SAJ. Persoana decedată era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Accident mortal la Arbore. O fată de 16 ani a ajuns la spital

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O tânără în vârstă de 16 ani, din autoturism, este transportată la spital de către unul dintre echipajele SAJ. Și conducătorul tractorului, în vârstă de 52 de ani, este transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Dezastru cu un mort, pe un drum din Suceava. Un tractor cu plug s-a ciocnit cu un Mercedes, la Arbore