Antena Meniu Search
x

Video "Trece prin sufletul meu". Atmosferă ca de basm in inima Suceavei cu un regal de muzică clasică

Atmosferă ca de basm aseară la Suceava, la cea de-a X-a ediţie a evenimentului "Simfonii de toamnă". Un regal de muzică clasică a prins viaţă cu ajutorul mai multor interpreţi, printre care s-au regăsit şi contratenorul Cezar Ouatu, soprana Maria Miron-Sîrbu și baritonul Basalic Iordache. Este un eveniment cu tradiție pentru suceveni, care vin de fiecare dată în număr foarte mare.

de Angela Bertea

la 30.09.2023, 08:23

Vezi și

În inima Sucevei, pe scena din preajma Casei de Cultură, au urcat artiști ai Orchestrei Filarmonice "Paul Constantinescu" din Ploiești dar și alţi invitați de onoare. 

Atmosferă ca de basm in inima Suceavei cu un regal de muzică clasică

Cezar Ouatu - interpret contratenor: Mă simt, în primul rând, privilegiat din punct de vedere al audienţei numeroase pentru că sunt peste 6.000 de suflete care vibrează cu această muzică frumoasă.  

Evenimentul a fost unul plin de surprize, de la jocuri de artificii, lasere și până la un minunat spectacol cu drone.

Pe acelaşi subiect

Dan Cușnir - manager de proiect: Acest eveniment nu mai este al nostru, este evenimentul publicului, este evenimentul Sucevei şi simţim ca o datorie pentru noi. Atâta timp cât publicul Sucevei asociază toamna cu simfoniile de toamnă, noi simţim că este datoria noastră să creem această seară magică.  

Regalul de muzică clasică a fost apreciat din plin de cei prezenți.

Spectatori: Cred că sunt trei ani la rând de când vin. Trebuie, ca suceveni, să fim prezenţi pentru un aşa eveniment. 

- Şi eu sunt, la rândul meu, muziciană, sunt mezzo soprană şi foarte rar am ocazia să văd un spectacol live la noi în oraş. Este foarte frumos şi binevenit mereu. 

- Trece prin sufletul meu. Foarte frumos! Abia aşteptam spectacolul.  

La fel ca în fiecare an, în cadrul evenimentului, a avut loc și o strângere de fonduri pentru finanțarea unor proiecte caritabile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Trece prin sufletul meu". Atmosferă ca de basm in inima Suceavei cu un regal de muzică clasică