Antena Meniu Search
x

Video Trei luni gratis de cazare şi 1.000 de lei pentru cea mai festivă cameră de cămin din Iaşi. 20 de studenţi se întrec pe marele premiu

Magia s-a mutat într-o cameră de cămin atât de frumoasă încât s-ar caza în ea până și Moș Crăciun. Studenții din campusul Tudor Vladimirescu din Iași se întrec în decoraţiuni de sărbătoare cât mai originale. Sunt motivaţi de premiile în bani și lunile gratuite de cazare, dar şi de faptul că mulţi nu reuşesc să meargă acasă de Crăciun.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 21:14

Vezi și

Studentă: Acesta este bradul cu sticle, pe care le-am refolosit, sticlele de ziua mea. Micul trenuleţ, care şi merge şi cântă în acelaşi timp. 

Pentru Ioana, studentă la Facultatea de Chimie, acesta va fi primul Crăciun în cămin. Pentru că muncește, nu va reuși să ajungă acasă de sărbători, dar și-a dorit să simtă spiritul Crăciunului chiar și în campus. 

Concurs devenit tradiţie

Ioana Dascălu, studentă UTI Iași: Vin dintr-o familie tradițională, modestă, în care tot timpul am făcut bradul cu luminiţe şi mi-am dorit să am acelaşi spirit şi aici. 

Pe acelaşi subiect

Concursul, devenit deja tradiție în campusul Universității Tehnice, a trezit şi spiritul competitiv al studenţilor. Adrian și Valentin sunt studenţi în anul trei la Facultatea de Construcții și Instalații şi au dat dovadă de multă creativitate în proiectul lor.

Student: Piesele de rezistenţă sunt Sfântul 5 şi sania lui Moş Crăciun. Sfântul 5, după cum ştiţi este ocrotitorul studenţilor, este nota de trecere. Toţi studenţii ne rugăm la un 5 când mergem la un examen. Că luăm mai mult asta e partea a doua. 

Adrian, student: Sania este confecţionată din carton, în marea majoritate lucrurile sunt ieftine. Am făcut nişte cadouri, le-am pus sus. Ne-am gândit la conceptul ăsta că ar fi mult mai mişto să schimbăm puţin aspectul în cameră.

Ce vor face studeţii cu banii

Tinerii s-au gândit deja ce vor face cu banii dacă vor câştiga premiul pentru cea mai frumos decorată cameră de cămin.

Adrian Urdea, student: 25% din suma care este acordată va fi donată în proiectul nostru din Asociaţie Dăruieşte de Crăciun.

20 de participanţi s-au înscris la concurs. Cei de pe locul întâi vor primi gratuitate timp de trei luni la cămin, dar și o mie de lei. Locurile doi și trei vor sta de asemenea gratuit o lună, respectiv două luni la cămin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Trei luni gratis de cazare şi 1.000 de lei pentru cea mai festivă cameră de cămin din Iaşi. 20 de studenţi se întrec pe marele premiu