Antena Meniu Search
x

Un student la Academia Forțelor Terestre din Sibiu și-a înjunghiat un coleg, după o ceartă ca între băieți

Un student la Academia Forțelor Terestre din Sibiu și-a înjunghiat un coleg, după o ceartă ca între băieți. Între cei doi tineri a izbucnit un conflict, unul dintre ei i-ar fi spus celuilalt că îi ia tresele de pe umăr. Gluma nu a fost gustată, iar cearta a continuat în cameră. Unul dintre studenți a scos un briceag și l-a împus ușor pe celălalt în picior. Tânărul rănit nu a avut nevoie de internare. 

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 18:47

Un student la Academia Forțelor Terestre din Sibiu și-a înjunghiat un coleg, după o ceartă ca între băieți - Facebook

Un student la Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu și-a înjunghiat colegul în picior, pe fondul unui conflict între cei doi. Parchetul Militar a preluat ancheta. Conflictul dintre cei doi studenți a avut loc miecuri seara, în jurul orei 19.40.

Conflictul a fost repede stins

În timp ce se aflau în zona spațiilor de cazare și se pregăteau pentru a participa la apelul şi masa de seară, pe fondul unor discuţii în contradictoriu între doi studenți din anul doi de studii din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, a apărut un conflict spontan. Prin intervenția colegilor, la acel moment, conflictul a fost stins.

„După reîntoarcerea în spațiile de cazare, cei doi studenți au reluat discuțiile în contradictoriu, conflictul a escaladat, iar unul dintre ei, cu scopul de a intimida, a luat un cuțit și s-a îndreptat spre colegul său. A urmat o confruntare fizică în urma căreia studentul agresat a suferit o plagă prin tăiere, la nivelul piciorului drept. În urma intervenției colegilor, cei doi au fost despărțiți, studentului rănit i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la infirmeria unității, acolo unde a beneficiat de tratament medical de specialitate. Ulterior, pentru evitarea unor posibile complicații, studentul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu”, au transmis, joi, reprezentanții AFT Sibiu.

Pe acelaşi subiect

După evaluarea medicală și a intervenției pentru suturarea plăgii, studentul rănit a fost readus în academie, deoarece nu se impunea internarea și ținerea sub observație.

La acest moment, studentul rănit este în afara oricărui pericol, starea de sănătate fiind bună, spun reprezentanții AFT Sibiu.

„La nivelul academiei nu sunt tolerate astfel de manifestări, în consecință comandantul instituției a dispus constituirea unei comisii de cercetare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la acest incident regretabil. În legătură cu acest incident, academia a informat Parchetul Militar, pentru demararea procedurilor legale în astfel de situații”, mai arată reprezentanții AFT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un student la Academia Forțelor Terestre din Sibiu și-a înjunghiat un coleg, după o ceartă ca între băieți