Meniu
Search
x

Video Noi imagini în care Fane Văncică îşi loveşte cu brutalitate iubita. Interlopul a încercat să "cumpere" tăcerea martorilor

Noi imagini în care interlopul Fane Văncică o loveşte cu brutalitate şi o jigneşte pe iubita lui au fost făcute publice. Mai mult, în noul filmuleţ pe care l-am primit pe Fii Observator, se observă cum bărbatul încearcă să ofere bani mai multor tineri care se aflau în încăpere pentru a nu spune nimic din ceea ce s-a întâmplat în spatele uşilor închise.

De Ovidiu Cojocaru la 05.09.2022, 11:36
Vezi și

În filmarea primită pe Fii Observator, se observă cum interlopul o loveşte cu picioarele pe tânără, apoi o pune să repete după el că "orice persoană care e cu Fane Văncică, nu are dreptul să o pupe nimeni". 

Bărbatul nu se opreşte aici şi toarnă dintr-o găleată apă în capul femeii, apoi o stropeşte cu suc. În cele din urmă, Fane Vancică începe să strângă mai multe bancnote de euro de pe podea şi încearcă să cumpere cu acestea tăcerea martorilor. "Nu fi martor la nimic că o mierlesc pe mă-ta"

Fane Văncică, ridicat de pe Aeroportul Otopeni

Săptămâna trecută, după ce imaginile au ajuns în presă, individul a fost căutat de poliţişti timp de trei zile. După verificări la mai multe adrese, anchetatorii au primit un pont: Văncică se afla în Italia. Imediat, poliţiştii l-au dat în consemn la Frontieră.

Pe acelaşi subiect

Interlopul-influencer a fost prins pe aeroportul Henri Coandă, în timp ce se întorcea în ţară. La audieri, le-a spus anchetatorilor că iubita lui e sado-masochistă şi vrea să fie bătută.

Judecătorii au decis ca - timp de şase luni - bărbatul să nu se nu se mai apropie la mai puţin de 300 de metri de fosta  iubită. În caz contrar, riscă până la 5 ani de închisoare. În paralel, Poliţia continuă cercetările în dosarul penal deschis pentru loviri şi alte violenţe.

Pentru că fapta a fost comisă acum mai bine de trei luni, iar victima nu a depus plângere, interlopul are şanse mari să scape basma curată.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Noi imagini în care Fane Văncică îşi loveşte cu brutalitate iubita. Interlopul a încercat să "cumpere" tăcerea martorilor