Antena Meniu Search
x

Interlopul Fane Văncică, prins pe aeroportul Otopeni. Despre incidentul violent: ”Femeia este sadomasochistă și îi place să fie bătută”

Interlopul Fane Văncică a fost reținut joi, în jurul orei 22:00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București, anunță surse din cadrul poliției.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 14:52

Vezi și

Controversatul personaj, revenit în atenţia publicului după ce a lovit violent şi a călcat în picioare o femeie, a fost prins la punctul de trecere a frontierei în timp ce revenea în ţară din Italia, informează reporterul Observator Bogdan Dinu.

În faţa anchetatorilor, interlopul a spus despre incident că amanta sa e „sadomasochistă şi îi place să fie bătută”, dar că „se iubesc mult”. Instanţa a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni. Bărbatul nu are voie să se apropie de femeie la 300 de metri şi nici să o contacteze telefonic. 

Ce spun poliţiştii

În seara de 1 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București, a fost oprit un bărbat, în vârstă de 37 de ani, de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră, ce se aflau în efectuarea serviciului.

Pe acelaşi subiect

Acesta a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în cadrul dosarului penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție provizoriu, emis în data de 30 august a.c. pe numele acestuia.

Reamintim că poliţiştii s-au sesizat din oficiu, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu Fane Văncică în timp ce lovea o femeie care stă în genunchi în mijlocul unei camere

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Interlopul Fane Văncică, prins pe aeroportul Otopeni. Despre incidentul violent: ”Femeia este sadomasochistă și îi place să fie bătută”