Antena Meniu Search
x

Video Fane Văncică, trezit din somn de mascați. Interlopul care și-a bătut și umilit iubita a fost săltat și dus la audieri

Fane Văncică, interlopul care a şocat o ţară întreagă cu imaginile postate pe TikTok, în care îşi bate iubita cu sălbăticie, a fost trezit în această dimineață de mascați. Bărbatul a fost săltat de mascați și dus la audieri, într-un dosar în care sunt cercetate infracțiunile de lipsire de libertate și tulburarea și ordinii publice, relatează reporterul Observator Bogdan Dinu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.09.2022, 12:12

Fane Văncică, trezit din somn de mascați. Interlopul care și-a călcat în picioare iubita a fost săltat și dus la audieri - Observator / arhiva

UPDATE 12:10. Fane Văncică a fost reținut pentru 24 de ore

Știrea inițială:

Fane Vancică este vizat într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit unui comunicat al Poliţiei. Interlopul a fost săltat de poliţişti, în această dimineață, după ce aceştia i-au percheziţionat locuinţa.

"În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", se arată în informarea transmisă de DGPMB.

Pe acelaşi subiect

Fane Văncică, lăsat în libertate după ce și-a bătut iubita

Reamintim că, la sfârșitul lunii august, în spațiul public au apărut filmări în care Fane Vancică apare în timp îşi lovește cu bestialitate și umileşte iubita. 

Poliţiştii l-au căutat timp de trei zile, apoi l-au prins pe Aeroportul Otopeni. La audieri, Fane Văncică le-a spus anchetatorilor că iubita lui e sado-masochistă şi vrea să fie bătută.

După câteva ore, bărbatul a fost lăsat să plece. Singura sancțiune pentru Văncică este ca, timp de 6 luni, să nu se nu se apropie la mai puţin de 300 de metri de fosta iubită. În caz contrar, riscă până la 5 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fane Văncică, trezit din somn de mascați. Interlopul care și-a bătut și umilit iubita a fost săltat și dus la audieri