Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Tortoman şi-ar fi ucis soţia cu coada de la mătură, apoi a sunat la poliţie să le spună ca a murit în somn

Un bărbat din comuna Tortoman, judeţul Constanţa, a anunţat la 112 că soţia lui ar fi murit în timp ce dormea. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că aceasta era plină de vânătăi.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 17:56

Vezi și

Bărbatul a sunat la numărul de urgenţă şi a anunţat că şi-a găsit soţia moartă în pat. Situaţia de la faţa locului le-a dezvăluit însă altceva oamenilor legii, care l-au condus pe bărbat la secţie.

"Astăzi, în jurul orei 4.50, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată", se arată în comunicatul Poliţiei.

Femeia din Tortoman avea urme de violenţă pe corp

Pe acelaşi subiect

Femeia prezenta însă mai multe urme de lovire pe corp, iar potrivit datelor obţinute de Observator aceasta ar fi fost ucisă în bătaie cu coada de la mătură.

"Pe trupul neînsuflețit au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre.

Menționăm faptul că bărbatul se află în custodia Poliției.  La locul faptei s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și criminaliști, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului", mai spun poliţiştii.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Observator Andreea Filip - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Tortoman şi-ar fi ucis soţia cu coada de la mătură, apoi a sunat la poliţie să le spună ca a murit în somn