Antena Meniu Search
x

Video Un bătrân din Argeș a murit carbonizat în grădina casei. Fata lui a încercat în zadar să-l salveze

Incendiile de vegetaţie fac primele victime. Un bătrân de 84 de ani din Argeş a murit carbonizat, iar fiica sa, care a încercat să-l salveze, a suferit arsuri la mâini şi a ajuns la spital. În ultima perioadă, pompierii sunt chemaţi zilnic să stingă focurile puse şi lăsate nesupravegheate, care ajung să pârjolească sute de hectate de teren. 
 

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 10:08

Vezi și

Bărbatul de 84 de ani, din Țițești, ar fi aprins, ieri, resturile menajere, în grădina casei. Iar când focul s-a extins la vegetația uscată, a încercat să-l stingă de unul singur. Din păcate, s-a apropiat foarte tare de vâlvătaie şi a fost cuprins de flăcări.

Maior Sorică Alexandru, comandant detașament ISU Argeş: La faţa locului am intervenit pt lichidarea incendiului, care se manifesta pe aproximativ 4.000 mp, şi, din păcate, o victimă, aproximativ 84 de ani, găsită carbonizată.

Fiica a încercat în zadar să-și salveze tatăl

Fiica de 55 de ani, care locuia împreună cu bătrânul, a încercat să îl salveze, însă nu a reușit. A suferit la rândul ei arsuri la mâini şi a ajuns la spital.

Pe acelaşi subiect

Ureche Nicolae, polițist local, IPJ Argeş: Am fost solicitaţi de către pompieri să ne deplasăm la faţa locului deoarece a fost sesizat, prin apel la 112, un incendiu de vegetaţie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală și ucidere din culpă. 

Pompierii argeşeni au avut ieri 19 solicitări pentru stingerea arderilor necontrolate la vegetația uscată, incendii din ce în ce mai numeroase în ultima perioadă. 

Incendiu uriaș pe câmp, în Prahova

Joi seara, de exemplu, în localitatea Albeşti Paleologu, din Prahova, un incendiu uriaş a izbucnit pe câmpuri, iar din cauza vântului puternic, vâlvătaia s-a extins şi a ajuns până aproape de calea ferată. Unele trenuri au trecut periculos de aproape de flăcări.

Iar ieri, un incendiu izbucnit lângă Bolintin Vale s-a extins până la curţile caselor din localitate.

Pompierii atrag atenţia că arderile necontrolate pot provoca dezastre care se pot solda cu pierderi de vieți omenești, dar şi cu afectarea mediului înconjurător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bătrân din Argeș a murit carbonizat în grădina casei. Fata lui a încercat în zadar să-l salveze