Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii în Bolintin Vale. Pompieri din două judeţe, chemaţi să stingă focul ajuns aproape de casele oamenilor

Incendiu scăpat de sub control în Bolintin Vale! Focul s-a extins până aproape de casele oamenilor de la marginea localităţii. Pompieri din două judeţe au fost chemaţi la intervenţie. 

de Redactia Observator

la 19.02.2022, 20:03

Vezi și

Totul a pornit de la un incendiu de vegetaţie. Autorul este necunoscut şi cel mai probabil nu va fi găsit, spune Garda de Mediu care a ajuns la faţa locului imediat după ce focul a fost anunţat la 112.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fumul dens şi negru s-a apropiat de casele oamenilor şi s-a extins pe câmpul de la marginea localităţii Bolintin Vale, acolo unde sunt depozitate gunoaie care au luat foc - cauciucuri şi plastic au ars pe o suprafaţă de 10 hectare.

"În urmă cu puţin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, anvelope uzate şi materiale plastice, pe strada Palanca din Bolintin Vale. Incendiul se manifestă într-o zonă de câmp, cu degajări mari de fum. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. De asemenea, a fost solicitat sprijin la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, alte două autospeciale fiind în drum spre acest eveniment", a declarat sâmbătă purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Ieri Garda de Mediu a fost în Bolintin Vale şi nu a găsit niciun foc, dar a găsit urme ale unor arderi anterioare şi foarte multe gunoaie care trebuiau să fie strânse de primărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii în Bolintin Vale. Pompieri din două judeţe, chemaţi să stingă focul ajuns aproape de casele oamenilor