Antena Meniu Search
x

Un băieţel de doar trei anişori a murit înecat, după ce a căzut de pe un pod, împreună cu mama, în Anglia

Tragedie cumplită pentru o familie. Un băieţel de doar trei ani şi-a pierdut viaţa, dupăc e a căzut împreună cu mama sa, într-un canal, lângă Podul de cenuşă din Newbury. În ciuda eforturilor depuse de medici, micuţul şi-a dat ultima suflare la spital.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.03.2021, 16:04

Pod
Un băieţel de doar trei anişori a murit, după ce a căzut împreună cu mama sa într-un canal, în Anglia - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Băieţelul se afla împreună cu mama sa la o plimbare, când a avut loc tragedia. Nimeni nu poate înţelege ce s-a întâmplat. Evenimentul sumbru a avut loc chiar în primul weekend după Ziua Mamei. 

Băieţelul a murit la spital

Echipajele de salvare, chemate în orașul Berkshire în jurul orei 14:00, au reuşit să îi scoată pe cei doi din apă, lângă Ash Bridge şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Băiatul, aflat în stare critică, a murit ulterior, potrivit Mirror. Poliția din Valea Tamisei spune că moartea este tratată ca fiind inexplicabilă.

„După cum știți, ofițerii noștri au fost chemați ieri în jurul orei 14.00, în urma unui apel potrivit căruia un copil de trei ani și mama lui au căzut în canalul de lângă Ash Bridge, lângă A339, Newbury. Atât femeia, cât și copilul au fost recuperați din apă și duși la spital. Din păcate, copilul a murit ulterior. Mama a fost externată, iar familia primeşte tot sprijinul de care are nevoie în aceste momente. Moartea este tratată ca fiind inexplicabilă, dar nu suspectă, vom şti mai multe după raportul medicilor legişti. Gândurile noastre sunt alături de familia băieţelului în acest momente incredibil de dificile. Poliţia din Valea Tamisei nu are în prezent însă dreptul să divulge identitatea copilului” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de doar trei anişori a murit înecat, după ce a căzut de pe un pod, împreună cu mama, în Anglia