Antena Meniu Search
x

Un gălăţean a ieşit la cerşit cu toporul după el. Bărbatul a ajuns la Poliţie

Un bărbat din Galaţi a ieşit la cerşit cu toporul după el. Omul s-a oprit pe terasa unui bar din oraş, însă cum nu era lăsat să se plimbe printre mese, a început să-i ameninţe pe barman şi proprietar cu el.

de Monica Palade

la 16.04.2021, 18:46

Un gălăţean a ieşit la cerşit cu toporul după el. Bărbatul a ajuns la Poliţie - Facebook/Jandarmeria Galaţi

O echipă de jandarmi a sosit la faţa locului, iar bărbatul de 34 de ani a fost dus ulterior la Poliţie.

Oamenii legii au stabilit că bărbatul a intrat pe terasa barului și a început să cerșească bani clienților. Întrucât barmanul și administratorul nu i-au permis să agaseze clienții, bărbatul a scos din geacă un topor și a început să îi amenințe cu moartea. Agresorul a fost reţinut de cei de la pază până la sosirea forțelor de ordine, după ce barmanul a apăsat butonul de panică.

A ajuns la poliţie

Un bărbat în vârstă de 34 ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat pe terasa unui bar din Galați și început să amenințe cu un topor barmanul și administratorului societății. Bărbatul a fost imobilizat de agenții societății de pază și predat jandarmilor.

Pe acelaşi subiect

În jurul orei 12:30, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție la o terasă din Micro 18, unde o persoană se manifesta agresiv.

La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 34 ani, reținut de către agenții societății de pază. Din verificările efectuate, jandarmii au stabilit că bărbatul a intrat pe terasa barului și a început să cerșească bani clienților. Întrucât barmanul și administratorul nu i-au permis să agaseze clienții, bărbatul a scos din geacă un topor și a început să îi înjure și să îi amenințe cu moartea. Speriat, barmanul a apăsat butonul de panică, iar agenții firmei de pază au reținut agresorul, până la sosirea forțelor de ordine.

Bărbatul a fost preluat de către jandarmi și condus la sediul secției de poliție unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „port fără drept de obiecte periculoase”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „amenințare”. De asemenea, jandarmii i-au aplicat și sancțiunea contravențională de 1.000 lei pentru provocare de scandal și proferarea de injurii.

Cercetările sunt continuate de către poliție, potrivit Jandrmeriei Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un gălăţean a ieşit la cerşit cu toporul după el. Bărbatul a ajuns la Poliţie