Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr din Iași a distrus un autobuz şi a atacat o femeie, supărat că i s-a cerut să composteze biletul: "A început să mă înjure, mi-a rupt și cămașa"

Incident revoltător în Iași. Un adolescent din Iași a distrus un autobuz și a atacat o femeie, după ce aceasta i-ar fi cerut să își composteze biletul de călătorie.

de Redactia Observator

la 10.12.2023, 16:01

Un tânăr din Iași a distrus un autobuz şi a atacat o femeie, supărat că i s-a cerut să composteze biletul
Un tânăr din Iași a distrus un autobuz şi a atacat o femeie, supărat că i s-a cerut să composteze biletul - BZI.ro

Tânărul se afla într-un autobuz spre Oprișeni, când situația a degenerat. Nemulțumit că trebuie să-și composteze biletul, băiatul a distrus aproape toate geamurile de la autobuz și a atacat o femeie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Șoferul a fost vigilent, a oprit autobuzul și l-a dat imediat jos pe adolescentul violent, potrivit BZI.ro.

Tânărul a agresat o femeie, supărat că trebuie să composteze biletul

„Aseară (7 decembrie 2023 – n.r.), în jurul orei 20:00, eu conduceam autobuzul pe traseul 803, intrasem în Oprișeni. La penultima stație a urcat un tânăr în autobuz, nu a compostat bilet, nimic, doar s-a pus direct pe scaun în spate. Am zis că poate merge și el o stație, nu e problemă. Am ajuns la capăt în Oprișeni, a coborât toată lumea, mai puțin el. Eu am mai stat la capăt câteva minute, după am mers la el să îl întreb dacă are un abonament, bilet, ceva. El mi-a spus că are un bilet, dar nu l-a compostat, atunci i-am spus să îl composteze că trebuie să plecăm. A mers, a compostat și a început să mă înjure, să mă facă în toate felurile din cauză că l-am pus să composteze biletul. I-am spus frumos să înceteze, însă el, în continuare, mă înjura în toate felurile.  

Atunci l-am rugat să coboare din autobuz pentru că nu tolerez un astfel de comportament, însă el a refuzat și a continuat. Nu i-am făcut nimic atunci, însă am pus mâna pe telefon și am sunat la poliție să intervină. Între timp a mai urcat o femeie în autobuz și s-a așezat pe scaun, dar el continua cu cuvintele urâte la adresa mea. Atunci, doamna i-a atras atenția să aibă grijă la limbaj, iar el, nervos, fiind aproape de ea, a dat să o lovească cu pumnul în față, dar femeia s-a ferit. Atunci am intervenit și eu, văzând ce se întâmplă, m-am pus în fața doamnei să nu o lovească și a sărit spre mine. Nu am putut să nu intervin, am încercat să îl imobilizez, mi-a rupt și cămașa, a durat totul vreo 3 minute.

Pe acelaşi subiect

În cele din urmă, am reușit să-l scot afară după ce ne-am îmbrâncit. Afară, el a luat mai multe pietre de jos și a început să arunce în autobuz. Efectiv, a spart aproape tot autobuzul, noroc că nu m-a lovit pe mine sau pe doamna din autobuz”, a declarat șoferul.

După ce și-a dat seama în ce probleme a intrat, adolescentul a fugit de la fața locului, înainte ca autoritățile să ajungă. 

„El a fugit după ce s-a întâmplat asta, a venit poliția și le-am explicat tot ce s-a întâmplat. Era un tânăr undeva la 16 ani. Vă dați seama, numai parbrizul autobuzului costă mii de lei. E grav dacă se întâmplă astfel de lucruri, ca șofer, trebuie să fii atent mereu, că pot apărea și astfel de momente, din păcate”, a continuat șoferul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Iași a distrus un autobuz şi a atacat o femeie, supărat că i s-a cerut să composteze biletul: "A început să mă înjure, mi-a rupt și cămașa"