Antena Meniu Search
x

Video Ce riscă tatăl din Craiova care și-a bătut fiica adolescentă până a băgat-o în spital. Poliția a emis un ordin de protecție

Un bărbat din Craiova a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut crunt fiica în vârstă de 15 ani. Tatăl era furios pentru că adolescenta ar fi plecat de acasă fără să îi spună. Atât de tare a fost lovită fata, încât bunica ei a sunat la poliţie. Individul nu are voie să se apropie de copilă timp de cinci zile.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 05.12.2023, 13:51

Vezi și

Fata este bine, dar are nevoie de trei zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, astfel că tatăl nu are voie să se apropie de fata sa adolescentă timp de cinci zile. De altfel, el a fost reținut pentru 24 de ore, seara trecută, iar astăzi va ajunge în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, care vor stabili ce măsură preventivă este impusă în continuare în cazul său. 

"În noaptea de 05 decembrie, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie. În fapt, în cursul zilei de 04 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că bărbatul şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 15 ani. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 04 decembrie a.c., în jurul orei 18.45, pe fondul unui conflict în familie, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, aceasta suferind leziuni. Având în vedere natura evenimentului, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Totodată, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie", a transmis IPJ Dolj.

Potrivit unor surse din anchetă, conflictul a fost spontan. Bărbatul ar fi răbufnit după ce fata ar fi  plecat de acasă fără să îi spună. 

Pe acelaşi subiect

Sute de copii din România, victime ale violenței în familie

Faptele de violență sunt pedepsite cu amendă sau cu până la 2 ani de închisoare, iar statisticile sunt îngrijorătoare când vine vorba despre violența domestică.

În anul 2021, au fost trimiși în judecată peste 1.300 de inculpați, pentru violență în familie, iar peste 400 din cele aproximativ 1.500 de victime au fost copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ce riscă tatăl din Craiova care și-a bătut fiica adolescentă până a băgat-o în spital. Poliția a emis un ordin de protecție