Antena Meniu Search
x

Video Elev de clasa a 7-a, bătut şi umilit la ore de directoarea unei şcoli din Dolj. Un alt copil a înregistrat momentul revoltător

Caz revoltător într-o școală din Dolj. O profesoară a fost înregistrată când lovea și umilea elevii. Și mai șocant, dascălul este și directorul școlii. Un elev a surprins profesoara când țipa și agresa copiii.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 06.12.2023, 08:55

Vezi și

Profesoara: Şi pe tine, și pe prostul ăsta, şi pe ăsta venit de la dracu să îl ia de unde a venit.

Incidentul a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar din Dolj.

Ce pedepse aspre primeau copiii

Diana Speretoiu, reporter Observator: Copiii s-au plâns în repetate rânduri acasă, părinților, că profesoara de engleză, care este și directoarea școlii, îi lovește, țipă la ei și îi jignește. Un elev a înregistrat cu telefonul un astfel de episod. La ora de engleză, un copil de clasa a șaptea a fost pălmuit de dascăl în fața clasei. Un alt băiat ar fi fost ținut, spun părinții, timp de o săptămână în ultima bancă și fără scaun la orele de engleză. Ca pedeapsă.

O altă elevă ar fi fost trasă de păr și lovită și nu ar mai fi vrut să vină la școală. Tot la ore, de aceeași profesoară. Unii părinți și-au transferat deja copiii. În fața acuzațiilor, profesoara s-a apărat. A negat că ar fi lovit copiii. Inspectorii școlari au demarat o anchetă. Vor sta de vorbă cu dascălul implicat în scandal, cu părinții și ceilalți profesori de la școală ca să stabilească exact ce s-a întâmplat. Inspectoratul Școlar anunță și măsuri pe linie disciplinară, care pot merge până la desfacerea contractului de muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Elev de clasa a 7-a, bătut şi umilit la ore de directoarea unei şcoli din Dolj. Un alt copil a înregistrat momentul revoltător