Antena Meniu Search
x

Un tată din Craiova a fost reținut, după ce și-a snopit în bătaie fiica adolescentă. Copila a fost pedepsită pentru că plecase de acasă

Un bărbat din Craiova a fost reținut de poliție, după ce și-a bătăt fiica în vârstă de 15 ani. Individul de 44 de ani a ajuns în arest noaptea trecută, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 13:23

Un tată din Craiova și-a snopit în bătaie fiica adolescentă. Puștoaica a fost pedepsită pentru că plecase de acasă

Luni, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat de 44 de ani, din Craiova, şi-a bătut fiica de 15 ani. 

Tatăl bătăuș din Craiova a fost reținut

"În noaptea de 05 decembrie, polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie. În fapt, în cursul zilei de 04 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că bărbatul şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 15 ani. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 04 decembrie a.c., în jurul orei 18.45, pe fondul unui conflict în familie, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, aceasta suferind leziuni. Având în vedere natura evenimentului, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Totodată, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie", a transmis IPJ Dolj.

Astăzi, individul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive. Conform unor surse, fata de 15 ani locuia împreună cu tatăl ei și mama acestuia din urmă. Copila ar fi plecat de acasă sâmbătă, bărbatul s-ar înfuriat și i-ar fi aplicat o corecție. Bătrâna ar fi fost cea care a sunat la poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tată din Craiova a fost reținut, după ce și-a snopit în bătaie fiica adolescentă. Copila a fost pedepsită pentru că plecase de acasă