Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Iași nu s-a săturat cu mâncarea, a vrut mai mult. Așa că și-a violat cumnata, apoi a plecat cu televizorul din casă

Coşmar cu repetiţie pentru o tânără mamă din Iaşi. Femeia a fost violată în casa în care erau şi copiii ei de cumnatul pe care îl primise la masă. La câteva ore după ce femeia a făcut plângere la poliţie, agresorul s-a întors, a bătut-o şi i-a jefuit locuinţa.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.06.2022, 14:27

Vezi și

Grozăvia s-a întâmplat în urmă cu două zile.

Femeia îl primise acasă pe cumnatul ei în vârstă de 36 de ani, l-a pus la masă și i-a dat să consume alcool. Doar că bărbatul nu s-a mulțumit doar cu atât. În momentul în care a fost refuzat de tânăra mamă, acesta a agresat-o, a violat-o, deși femeia i-a spus în mod repetat să se oprească. Ea nu a avut cui să ceară ajutorul.

La acel moment, soțul tinerei nu era acasă. În gospodărie se mai aflau cei doi copii ai ei, de 3 și 7 ani.

Imediat după ce bărbatul a plecat, femeia și-a sunat soțul și i-a povestit întreaga pățanie, după care a anunțat poliția. La fața locului au venit agenții, care au și dus-o pe tânără la Institutul de Medicină Legală. Ulterior, ea a fost adusă acasă și au început căutările agresorului.

Pe acelaşi subiect

După ce a violat-o, a plecat cu televizorul din casă

Pentru că nu a fost găsit imediat, la scurt timp după ce femeia s-a reîntors în locuință, bărbatul și-a făcut din nou apariția la ușă.

De această dată, însă, pentru a o trage la răspundere că anunțase poliția. Era furios, a lovit-o, a făcut tot felul de stricăciuni, apoi a plecat cu televizorul din casă. 

Polițiștii l-au găsit pe individ la el acasă, fiind reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el a fost dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de violt, loviri și alte violențe, distrugere, furt și influențarea declarațiilor.  

Ce spune Poliția din Iași

La data de 14 iunie a.c., polițiștii au retinut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol, lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, furt calificat și influențarea declarațiilor. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 12 iunie a.c., bărbatul ar fi violat o femeie, din comuna Belcești.  

De asemenea, ulterior sesizării, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie și l-ar fi amenințat telefonic pe concubinul acesteia. Totodată, în cursul nopții de 12 spre 13 iunie a.c., bărbatul ar fi provocat distrugeri la geamurile de la ușa locuinței femeii și i-ar fi sustras un televizor. La data de 15 iunie a.c., bărbatul reținut va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Iași nu s-a săturat cu mâncarea, a vrut mai mult. Așa că și-a violat cumnata, apoi a plecat cu televizorul din casă