Meniu
Search
x

Video "URSU, BĂĂ... Este o sfidare. O bătaie de joc" | Reacțiile localnicilor din Brașov, după mesajul "neinspirat" trimis de ISU

E anchetă la ISU Braşov, după ce localnicii au primit un mesaj Ro-Alert cel puţin... nefericit. Textul începe cu exclamaţia: Ursu, băă! O formulare care arată dispreţ, spun cei care dau nas în nas cu animalele fioroase şi îşi duc traiul cu teama că oricând pot deveni victime ale urşilor.

De Redactia Observator la 21.09.2021, 20:42
Vezi și

Băă, ursul. Este o sfidare să trimiţi un astfel de mesaj.

Nu este o glumă nevinovată între doi prieteni, ci un mesaj Ro-Alert. O exprimare cel puţin nepotrivită, în condiţiile în care oamenii din zonă sunt terorizaţi de urşi. 

Tatiana Nica: Este sfidătoare la adresa noastră. Nu există o modalitate atât de grobiană de a te adresa.

Iar asta o ştie cel mai bine Tatiana. Întâlnirea sa cu o ursoaică a dus la trimiterea textului nefericit. Tocmai ajunsese acasă, dar nici n-a apucat să deschidă portiera că a dat nas în nas cu animalul. 

Pe acelaşi subiect

Tatiana Nica: Terifiant a fost momentul în care ea s-a uitat la mine. Am simţit vibraţia unui animal sălbatic. Pe mine m-a paralizat. N-am mai ştiut de mine.

În stare de şoc, şi-a sunat vecinii pentru a le cere ajutorul.

Tatiana Nica: Ei au zbierat la urs, au ieşit pe geam. Suntem într-un pericol real. Noi în orice moment putem să fim victimele acestor urşi.

Oamenii din zonă nu mai au inimă să guste glumele operatorilor de la Ro-Alert

O bătaie de joc şi o situaţie de mişto. 

A fost stupefiant să vezi pe telefon Ursul, băă. În contextul in care a fost lângă tine.

Eram prea şocat că să mai percep mesajul cu Ursul, băă. Eu am fost în maşină, am sunat la 112. Urşii erau pe aici. 

Urşii par să fie selectivi, în faţa autorităţilor nu vin niciodată.

Sorin Toarcea, Primăria Brașov: Nu am fost nevoiţi până acum să tranchilizăm un urs. Majoritatea urşilor părăsesc proprietăţile până să vină jandarmeria. 

Între timp, ISU Brașov anchetează mesajul buclucaş

Ciprian Sfreja, ISU Brașov: Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adăugat cuvintele: Ursul, băă! Ne cerem scuze pentru eroare. 

Judeţele Braşov şi Covasna sunt cele mai afectate de fenomenul urşilor care coboară periculos de aproape de oameni, intră în gospodării şi de multe ori atacă locuitorii. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "URSU, BĂĂ... Este o sfidare. O bătaie de joc" | Reacțiile localnicilor din Brașov, după mesajul "neinspirat" trimis de ISU