Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți muncitori au rămas blocați în telecabină, după ce o stâncă a lovit cablul. Bolovanul ar fi fost dislocat de un urs

Un incident grav a avut loc la telecabina din Buşteni. Mai mulţi muncitori au tras o spaimă groaznică după ce o stâncă s-a desprins şi a lovit cablul telecabinei, iar aceasta a rămas blocată deasupra munţilor. Angajaţii societăţii care administrează telecabina spun că există şi varianta ca un urs să fi dislocat stânca. 

De Laurenţiu Rădulescu la 17.09.2021, 14:18
Vezi și

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile la telecabina din Bușteni. Câțiva angajați, care mergeau să-și preia tura de dimineață, au urcat în telecabină. La pilonul 4 s-a întâmplat acel incident, unde un bolovan uriaș a lovit pilonul și a deplasat cablul cu câțiva centimetri.

Norocul angajaților a fost că au reușit să coboare din telecabină, în siguranță, cu ajutorul pilonului pe care se afla și o scară. Acum, sistemul este reparat, iar turiștii pot folosi din nou telecabina. Sunt două ipoteze care ar fi putut duce la producerea incidentului: fie stânca s-a prăbușit pur și simplu, lovind acel stălp, fie este vorba de un urs care ar fi putut să disloce acea piatră enormă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mai mulți muncitori au rămas blocați în telecabină, după ce o stâncă a lovit cablul. Bolovanul ar fi fost dislocat de un urs