Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți muncitori au rămas blocați în telecabină, după ce o stâncă a lovit cablul. Bolovanul ar fi fost dislocat de un urs

Un incident grav a avut loc la telecabina din Buşteni. Mai mulţi muncitori au tras o spaimă groaznică după ce o stâncă s-a desprins şi a lovit cablul telecabinei, iar aceasta a rămas blocată deasupra munţilor. Angajaţii societăţii care administrează telecabina spun că există şi varianta ca un urs să fi dislocat stânca. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 17.09.2021, 14:18

Vezi și

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile la telecabina din Bușteni. Câțiva angajați, care mergeau să-și preia tura de dimineață, au urcat în telecabină. La pilonul 4 s-a întâmplat acel incident, unde un bolovan uriaș a lovit pilonul și a deplasat cablul cu câțiva centimetri.

Norocul angajaților a fost că au reușit să coboare din telecabină, în siguranță, cu ajutorul pilonului pe care se afla și o scară. Acum, sistemul este reparat, iar turiștii pot folosi din nou telecabina. Sunt două ipoteze care ar fi putut duce la producerea incidentului: fie stânca s-a prăbușit pur și simplu, lovind acel stălp, fie este vorba de un urs care ar fi putut să disloce acea piatră enormă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mai mulți muncitori au rămas blocați în telecabină, după ce o stâncă a lovit cablul. Bolovanul ar fi fost dislocat de un urs