Meniu
Search
x

Când sistemul naţional de avertizare RO-Alert încearcă să facă glume: "URSU BĂĂĂ". ISU Braşov a deschis o anchetă internă

Locuitorii din Braşov şi turiştii care se aflau în oraş s-au trezit aseară cu un mesaj ciudat venit prin sistemul de avertizare RO-Alert.

la 21.09.2021, 08:00

Braşovenii au fost anunţaţi de prezenţa unui urs pe strada Stejarisului, dar modul în care operatorul de serviciu a ales s-o facă a stârnit deopotriva amuzamentul şi furia celor care au primit mesajul. Avertizarea RO-Alert începe cu sintagma "URSU BĂĂĂ şi apoi urmează avertizarea standard.

După ce mesajul s-a viralizat pe reţelele de socializare, ISU Braşov a anunţat că deschide o cercetare discpliniră pentru a identifica cine este autorul acestei alerte. Situaţia neobişnuită şi problemele de credibilitatea cu care se confruntă sistemul RO-Alert în Braşov au fost semnalate şi de colegul nostru Claudiu Loghin.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Când sistemul naţional de avertizare RO-Alert încearcă să facă glume: "URSU BĂĂĂ". ISU Braşov a deschis o anchetă internă