Meniu
Search
x

Video Atacurile urşilor, tot mai dese în România. În weekend, un urs a dat năvală într-o cabană dintr-o zonă turistică populară

Urşii se apropie tot mai des de zonele locuite sau circulate de oameni, provocând panică şi, uneori, răni grave. Săptămâna trecută au fost raportate mai multe cazuri de localnici sau turişti atacaţi de urşi, iar pe Valea Ialomiţei animalul a intrat "prin efracţie" într-o cabană.

De Redactia Observator la 12.09.2021, 13:34
Vezi și

În acest weekend, un urs a ... intrat prin efracţie într-o cabană dintr-o zonă tot mai populară printre turişti: Padina-Peştera, de pe Valea Ialomiţei. Norocul a fost că la momentul respectiv, construcţia nu era închiriată, deci nimeni nu se afla acolo. Chiar şi aşa, animalul sălbatic a provocat pagube materiale. Urşi au fost văzuţi şi în apropiere de barajul Vidraru, la ieşirea de pe Transfăgărăşan.

În Vrancea, tot în aceast weekend, un urs a rămas prins într-un gard. A fost nevoie de intervenţia autorităţilor ca să fie eliberat şi să ajungă, din nou, în mediul lui. Toate vin după ce vineri o femeie a fost atacată de un urs, în Harghita, în timp ce se afla la cosit, pe un câmp, împreună cu fiul ei. Victima a ajuns la spital cu mai multe răni. Doar în ultimele 2 săptămâni, 4 oameni au fost atacaţi de urşi în Harghita. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Atacurile urşilor, tot mai dese în România. În weekend, un urs a dat năvală într-o cabană dintr-o zonă turistică populară