Antena Meniu Search
x

Video Varianta femeii care ar fi muşcat un copil pe plajă: i-a stricat machiajul, după ce a udat-o cu pistolul cu "jet puternic"

Femeia acuzată că a muşcat şi zgâriat un copil de şase ani pe o plajă din Năvodari face primele declaraţii. Turista se apără şi spune că băieţelul i-a stricat o şedinţă foto profesională în momentul în care a stropit-o cu pistolul cu apă. Recunoaşte că l-a alergat pe cel mic pe plajă până l-a trântit pe nisip, dar doar ca să-l ducă înapoi părinţilor. Despre muşcătură spune că ar fi doar o eroare. 

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 19:18

Ea este turista din Năvodari care a şocat prin gestul său o ţară întreagă. Părinţii unui băieţel de şase ani au acuzat-o că le-a muşcat şi zgâriat copilul după un gest aparent inocent - a stropit-o cu un pistol cu apă, pe plajă. Femeia are 42 de ani, e din Galaţi şi este patroana unei şcoli de dans din oraş. Agresoarea, cum o numesc părinţii copilului, are altă versiune a poveştii.

Femeia neagă că l-ar fi muşcat pe cel mic

"Copilaşul se juca aşa obrăznicuţ cum sunt copiii. Eu făceam o şedinţă foto profesională, pentru şcoala de dans. Chiar era o treabă serioasă, nu aşa, nu mă jucam. Mi-a dat de două ori jeturi pe faţă de la distanţa asta. Avea un pistol mai mare, puternic, cu jet puternic. Fiind machiată, fix în ochi a venit. După care a deteriorat aparatul foto profesional", a spus Mădălina Stoica, femeia acuzată că a muşcat copilul.

Vezi și

În acel moment, nervoasă că i-a stricat munca, ar fi reacţionat la impuls, se apără femeia. 

Pe acelaşi subiect

"Eu am alergat spre el să-l prind, să-l duc părinţilor. Asta a fost ideea, să-l duc părinţilor. Am căzut peste copil şi normal că unghiile l-au zgâriat. După care l-am strâns, cred. Nu ştiu ce s-a întâmplat. De muşcat, în niciun caz", a mai spus Mădălina Stoica, femeia acuzată că a muşcat copilul.

Mama băieţului are altă variantă

"Dânsa l-a alergat pe plajă 30 de metri, copilul a inceput să ţipe foarte rău, să urle, soţul se ridicase, credea că sunt intr-o joacă. apoi dânsa a dat cu gheara să-l prindă, n-a reuşit. A căzut peste el, l-a zgâriat, l-a muşcat de sub braţ, unde a făcut o echimoză. s-a umflat, s-a învineţit", a spus mama copilului.

"Cred că totul a fost o eroare, imi pare rău pentru copilaş. Nu sunt vreo nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani", a mai spus Mădălina Stoica, femeia acuzată că a muşcat copilul.

Femeia, cercetată acum pentru loviri şi alte violenţe, spune că, de fapt, ea este victima şi dă vina pe părinţi.

"Mama a făcut un spectacol, mi-a stricat imaginea, eu am o şcoală de dans, sunt coafeză. Chiar nu imi prinde bine. Părinţii sunt problema din punctul meu de vedere. Pentru că nu s-au ocupat de el. Nu l-au supravegheat", se apără femeia.

Băiatul ar fi traumatizat de întâmplare şi a avut coşmaruri după incident. Părinţii aşteaptă acum certificatul medico-legal şi nu au de gând s-o ierte pe femeie pentru gestul său. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Varianta femeii care ar fi muşcat un copil pe plajă: i-a stricat machiajul, după ce a udat-o cu pistolul cu "jet puternic"