Antena Meniu Search
x

Video "Am căzut peste copil. Degetul, unghiile l-au zgâriat". Cum se apără femeia acuzată că a mușcat un băiețel de 6 ani, pe o plajă din Năvodari

Incidentul revoltător în care un copil a fost muşcat de o turistă pe litoral ar fi fost... un accident.  O spune chiar femeia care acum dă vina pe părinţi că nu au supravegheat băiatul. Femeia susţine că făcea o şedinţă foto pe o plajă din Năvodari, când ar fi fost stropită de copilul de 6 ani. Ba chiar i-ar fi stricat şi aparatul foto profesional. 

de Adrian Obreja

la 04.07.2024 , 15:16

Femeia care provine din Galați are acum dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar polițiștii din Năvodari aștepată certificatul medico-legal de la părinții copilului. Acesta au mers cu fiul lor la spital, pentru îngrijiri medicale și pentru a obține acest certificat medico-legal, iar în funcție de gravitatea rănilor, polițiștii vor lua măsuri în continuare.

Familia băiatului o acuză pe această femeie de o violență extremă și sunt revoltați. Ba mai mult, spun că băiatul este acum speriat și a rămas cu sechele. Noaptea visează urât și are nevoie de consiliere psihologică în perioada următoare. La fel și psihologii care au încercat să descrie gestul femeii l-au catalogat ca fiind unul ce poate fi cu greu descris și care nu are nicio justificare.

Femeia acuzată de agresiune dă vina pe părinții copilului

Vezi și

Nici martorii care au fost prezenți la incident nu și-au putut explica de ce s-a putut întâmpla așa ceva, ca o femeie să muște și să zgârie un copil de 6 ani. Legat de toate aceste acuzații, femeia cu pricina le neagă pe toate dă vina pe părinți spunând că nu l-au supravegheat. 

"Nu l-au supravegheat. El se plimba de ceva timp la malul mării şi se juca singur şi atunci eu am alergat spre el să-l prind şi să-l duc părinţilor. Am căzut peste copil şi degetul, unghiile l-au zgâriat, după care l-am strâns cred. Nu știu ce s-a întâmplat, pur și simplu, în căzătură s-a întâmplat toată treaba. De mușcat în niciun caz. Mie îmi pare rău pentru copilaș, clar", a declarat Mădălina Stoica, femeia acuzată că a muşcat şi zgâriat un copil de 6 ani, pe o plajă din Năvodari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » "Am căzut peste copil. Degetul, unghiile l-au zgâriat". Cum se apără femeia acuzată că a mușcat un băiețel de 6 ani, pe o plajă din Năvodari